Τζίνα Ανδρωνά Βελετάκη ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα!
Τον τελευταίο καιρό έχω ενα πρόβλημα με την μνήμη του λάπτοπ μου. Καταρχάς το λάπτοπ μου είναι Acer Aspire 7730Z και είχε windows vista που μετά τα αλλάξαμε σε windows 7 πριν κανένα χρόνο.
Το πρόβλημα είναι οτι τον τελευταίο καιρό, εκτός του οτι είναι το λάπτοπ πάρα πολυ αργό ειδικά απο τότε που του έγινε format, το θέμα είναι οτι μου βγάζει συνέχεια το συννεφάκι οτι η μνήμη του τοπικού δίσκου (69,5 GB) πρόκειται να εξαντληθεί ενώ τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή μου πιάνουν το πολύ 10 gb. Όταν μπήκα στον φάκελο "τοπικός δίσκος" παρατήρησα να περιέχει πολυάριθμους φακέλους με ονόματα π.χ  _029105_ ή 2c7ba63e-2341-47dc-b835-741d9fe5b3f5 ή MSI2c79.tmp στους οποίους δεν έχω δικαίωμα να μπω ή να μετατρέψω και ναι μεν δείχνει οτι είναι άδειοι φάκελοι αλλα ούτε ξερω πως προέκυψαν και είναι στα μόνα που μου πάει το μυαλό τα οποία θα μπορούσαν να γεμίζουν τον δίσκο. 
Απο εκει και πέρα, εκτος αυτού, το λάπτοπ κατα καιρους άλλοτε πιο σπάνια άλλοτε πιο συχνά και όταν είμαι στο ίντερνετ - κυρίως οταν χρησιμοποιώ skype και το chrome παραλληλα ας πουμε- αλλα και όταν δεν είμαι, η οθόνη παγώνει, δεν μπορω να κάνω τίποτα ούτε να πατήσω κάτι ούτε το ποντίκι να κουνήσω και αναγκαστικά θέλει κλείσιμο απο το κουμπί του. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει αυτο με το παραπάνω πρόβλημα αλλά η κατάσταση είναι τραγική καθώς δεν μπορω να κάνω τίποτα πια.
Μπορώ να κάνω κατι εγώ ή να απευθυνθώ σε ειδικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δες εδώ για να βρεις τι αρχεία σου τρώνε χώρο και πως να τα καθαρίσεις
https://www.pcsteps.gr/57819-γεμίζει-ο-δίσκος-πιθανοί-ένοχοι/
Όσο αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα, μπορεί να είναι πολλοί οι λόγοι.
Δες εδώ πως να χρησιμοποιήσεις το whocrashed και γράψε μας την αναφορά που θα σου βγάλει.
https://www.pcsteps.gr/450-ανάλυση-μπλε-οθόνης/
Με τα 7 δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα, είναι πολύ καλύτερα από τα vista και τα υποστηρίζει ο υπολογιστής σου.