gerge 1999 ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημέρα.Το λαπτοπ είναι το acer aspire 5940g. Κάθε φορά που ανοίγει το λαπτοπ κλείνει σε 2 - 3 δευτερόλεπτα και αναβοσβηνει το power button και τα δύο φωτάκια (battery . power).Δοκίμασα να πατήσω συνεχόμενα το power button για 30 δευτερόλεπτα αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. Τι μπορεί να φταίει:

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα. Αυτό γίνεται και όταν το έχεις στη φόρτιση ? Έλεγξες τα καλώδια/φορτιστή σου?

gerge 1999 απάντησε πριν 8 έτη

ΑυΝαικαι

gerge 1999 απάντησε πριν 8 έτη

Ναι αναβοσβήνουν και με φορτιστή. Επίσης.η μπαταρία πριν μία εβδομάδα που άνοιγε το λαπτοπ για 1-2 λεπτά έδειχνε πως είναι 0%.Μήπως ο φορτιστής έχει κάποια ζημιά στο εσωτερικό του καλωδίου και δεν δίνει όσο ρεύμα χρειάζεται;Παρόλα αυτά δείχνει πως φορτίζει. Ευχαριστώ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Το πιο πιθανό είναι να είναι κατεστραμμένη και η μπαταρία σου.

Θα σε συμβούλευα να βγάλεις την μπαταρία, να πατήσεις το κουμπί του power παρατεταμένα για 30'' και μετά χωρίς μπαταρία αλλά με το φορτιστή να δοκιμάσεις να ανάψεις ξανά το λαπτοπ.

Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσεις νέο φορτιστή.

gerge 1999 απάντησε πριν 8 έτη

Το έχω δοκιμάσει αλλά και πάλι σβήνει σε 2-3 δευτερόλεπτα. Δηλαδή μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση ο φορτιστής και η μπαταρία;Ευχαριστώ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα. Δοκίμασε αρχικά με νέο φορτιστή εάν έχεις τη δυνατότητα. Την μπαταρία άσε την προς το παρόν και εάν δουλέψει το λαπτοπ τότε αγοράζεις μία. Μπορεί να έχει πρόβλημα η μητρική στο λαπτοπ σου, ή κάποιο άλλο υποσύστημα οπότε να είσαι προετοιμασμένος και για τα χειρότερα.