Γιαννης Συγγελακης ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα σας .Έχω κάμερες ασφαλείας και συναγερμό στο σπίτι μου ,για να τα παρακολουθώ λοιπόν εκτός σπιτιού κάποιο κατάστημα που τώρα έχει κλείσει , μου έκανε ένα λογαριασμό της μορφής ------.dyndns.org πληρώνοντας ένα χρηματικό αντίτιμο . Πριν απο μια εβδομάδα σταμάτησα να έχω πρόσβαση. Υποθέτω πως ίσως έχει λήξει η διάρκεια σύνδεσης. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ με το ίδιο όνομα, που είδη υπάρχει στις ρυθμίσεις του ρούτερ μου,  να συνεχίσω να έχω πρόσβαση και πως μπορώ να το κάνω .  Σας ευχαριστώ 

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιάννη,
Μπορείς να αγοράσεις νέα σύνδρομή από το Dyn.com, αν και δεν γνωρίζουμε αν δίνουν πρόσβαση στο ίδιο όνομα  ------.dyndns.org που χρησιμοποιούσες πριν, ή αν το κρατάνε σε περίπτωση που ο παλιός δικαιούχος αποφασίσει να συνεχίσει τη συνδρομή.
Επίσης, σε κάθε περίπτωση θα έχεις διαφορετικό κωδικό από τον παλιό, οπότε θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο router. Δυστυχώς, πέραν από το να βρεις κάποιον από εκείνο το κατάστημα που έκλεισε και να σου δώσει τα στοιχεία του λογαριασμού για να τον ανανεώσεις, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις.