Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με τη ληψη των Windows 7
Δημήτρης Π ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα για αλλη μια φορά !Σε προηγουμενη ερωτηση καταληξαμε οτι η καρτα γραφικων δεν δουλευει στα Windows 10 επειδη δεν υπαρχουν drivers και αναγκαστηκα πρεπει να γυρισω στα Windows 7.Το κλειδι των Windows 7 το γραφει σ ενα αυτοκόλλητο στο λαπτοπ. Πηγα λοιπόν να κατεβασω τα Windows με τη μεθοδο που περιγράφετε στο σχετικο αρθο αλλα στο Windows ISO downloader οταν παω να κατεβασω τα Windows 7 professional βγαζει το εξης μήνυμα:
ERROR
This file is currently unavailable, and can be provided again in small capacity next month.For now, please select one of the downloads highlighted in green instead.
Απο οτι εψαξα θα βγαζουν καθε 1 του μηνος 1 λινκ καθε ωρα για το κατεβασμα των Windows 7.Ομως δεξια εχει και την επιλογή να κατεβάσω τα Windows 7 (august 2018).Αν κατεβασω αυτά θα λειτουργήσει το κλειδί που εχω η θα πρεπει να ακολουθήσω τη διαδικασία που περιγράφετε στο άρθρο;
Ευχαριστώ.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, εάν ταιριάζει η έκδοση που έχεις με αυτή που λέει τότε δοκίμασε να την κατεβάσεις. Διαφορετικά περίμενε μέχρι αύριο..

https://www.pcsteps.gr/162-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-windows-7/

Δημήτρης Π απάντησε πριν 4 έτη

Εαν κατεβασω την εκδοση windows 7 home premium SP1 COEM στα αγγλικα θα δεχτεί το κλειδί ή πρεπει αναγκαστικά να κατεβασω τα professional και να διαγραψω το ei.cfg οπως αναφερει ο οδηγός;

Δημήτρης Π απάντησε πριν 4 έτη

Λοιπον κατεβασα το ISO αρχειο αλλα οταν κανει boot απο το φλασακι μου βγαζει το εξης μηνυμα: 
Please remove this media and press any key to reboot 
Εγω παταω καποιο πληκτρο αλλα δεν μπαινει στο προγραμμα εγκατάστασης των Windows.Ξεκιναει κανονικα τα Windows 10.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, δοκίμασε και με άλλο στικάκι..εάν έχεις κωδικό για Windows 7 Pro, θα πρέπει να κατεβάσεις το αντίστοιχο iso...η γλώσσα δεν έχει σημασία.

Δημήτρης Π απάντησε πριν 4 έτη

Τελικα το πρόβλημα ηταν στο rufus επρεπε να επιλεξω MBR αντι για GPT διοτι τα Windows 7 δεν υποστηρίζουν GPT