Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠρόβλημα με τον “βοηθό στη συγκέντρωση”
Αντώνης Κουρουτσαβούρης ρώτησε πριν 4 έτη

Γειά σας. Ο 'βοηθός στην συγκέντρωση' ενώ εμφανίζεται στην γραμμή εργασίας, δεν 'ανοίγει το μενού'. Προσπάθησα όλες τις προτεινόμενες λύσεις αλλά δεν κανένα αποτέλεσμα. Την περασμένη εβδομάδα δούλευε κανονικά και τώρα ξαφνικά αρνείται. Υπάρχει μήπως κάποιο 'κρυφό κουμπί' που έχω πατήσει κατά λάθος. Θα σας παρακαλούσα ιδιαιτέρως για την βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ, Αντώνης Κ.  

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα Αντώνη, για δες εδώ πώς μπορείς να τον ενεργοποιήσεις και να τον απενεργοποιήσεις...

 

Αντώνης Κουρουτσαβούρης απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ για την αμεσότητα της απάντησης. Τα έχω κάνει ολα αυτά αλλά συνεχίζει να μην ανοίγει το 'μενού'.. Κάνοντας δεξί κλικ εμφανίζεται το μενού με τις επιλογές κλικάρω στο 'ανοιγμα κέντρου ενεργειών' αλλά δεν ανοίγει κανένα υπομενού...Δεν ξέρω πως αλλιώς να σας περιγράψω το πρόβλημα μου. Ευχαριστώ  

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αντώνη μπορεί με κάποια νεότερη ενημέρωση των Windows να διορθωθεί..Επίσης μπορείς αν ρίξεις μία ματιά και εδώ.

Antonis Kouroutsavouris απάντησε πριν 4 έτη

Να σας ευχαριστήσω και πάλι για τον κόπο να απαντήσετε στο ερώτημα μου. Δυστυχώς οτι και αν εχω προσπαθήσει το πρόβλημα δεν λύθηκε και το κακό είναι οτι δεν ανοιγει και το ημερολόγιο. Εν πάσει περιπτώσει δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, ή θα προσπαθήσω να γυρίσω το σύστημα μου πίσω σε προηγούμενη ημερομηνία, ή θα το αφήσω έτσι...Ουτως ή αλλιώς ολα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά, ίσως σε μελλοντική ενημέρωση των windows10 το πρόβλημα να λυθεί μόνο του.. Ευχαριστώ και πάλι. 
Αντώνης Κ.