Grigoris Sidiras ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα, εχω ενα προβλημα το οποιο παρατηρησα απο τις πρωτες μερες π αγορασα το λαπτοπ αλλα τελικα μετα απο υπομονη τωρα εκατσα και ασχοληθηκα περαιτερω. το μοντελο που εχω ειναι αυτο: http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-y50-70-156-i7-4710hq8gb1tb-and-8gb-gtx-860m/prod6790062pp/. το προβλημα ηταν πως μερικες φορες καθυστερουσε σε ανοιγμα browser η στο τρεξιμο καποιου παιχνιδιου π οι απαιτησεις του δεν ηταν τοσο μεγαλες και τελικα ανοιξα το task manager και κατεβασα επιση ς και το cpuz και διαπιστωσα πως καποια χρονικα διαστηματα ηταν στο 100% ο επεξεργαστης και στις πληροφοριες εγραφε ατο cpuz : cores =1 , threads=2. προσπαθουσα ολη μερα σημερα να βρω κατι στο ιντερνετ αλλα τιποτα.. ειναι θεμα κατασκευαστικο πιστευετε να το παω πισω γιατι με καλυπτει και η εγγυηση η παιζει κατι αλλο π λινεται , μακαρι δηλαδη εαν και δεν το νομιζω.. ευχαριστω εκ των προτερων.

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Μήπως έτρεχε τις διεργασίες για τις ενημερώσεις έκεινη την στιγμή; Ρίξε μια ματιά στις διεργασίες και μετά στις επιδόσεις να δεις τι τραβάει πόρους

Grigoris Sidiras απάντησε πριν 9 έτη

Οχι, αλλα γενικα το παθαινει αρκετες φορες και δεν του εχω πολλα πραγματα ανοιχτα μαζι.και αυτο π μου εκανε εντυπωση ειναι οτι γραφει ενας πυρινας, δεν ειναι προβλημα αυτο; δειχνει να ζοριζεται αρκετα λογω του ενος πυρινα ενω θα επρεπε να ειναι στο χαλαρο τουλαχιστον στο σερφαρισ.α στο ιντερνετ. Υπαρχει περιπτωση με καποια λαθος ρυθμιση π εκανα η καποως αλλιως να απενεργοποιησα εγω κατι;;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δεν ξέρω που πήγες και τι ρυθμίσεις μπορεί να έκανες. Σε γενικές γραμμές αν δεν πείραξες bios ή δεν έβαλες κανένα πρόγραμμα για overclocking δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με σένα.
Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στο Bios και να δεις αν τα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή εμφανίζονται σωστά εκεί.

Grigoris Sidiras απάντησε πριν 9 έτη

Οχι εγω δεν εκανα καποια αλλαγη και μαλιστα στο bios δεν εχει την επιλογη να αλλαξεις κατι, επισης στα χαρακτηριστηκα απλα γραφει το ονομα και τον τυπο του επεξεργαστη δεν εχει πιο αναλυτικα δηλαδη. πιστευεεται καλυτερη λυση ιναι να το παω να τουν κανουν εναν ελεγχο αφου εχω και την εγγυηση??

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα, ναι θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους εξηγήσεις.