Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: LinuxΠρόβλημα με τον κωδικό τον Linux
markos kanenas ρώτησε πριν 3 έτη

Εχω εγκαταστήσει πρόσφατα το linux lubuntu 20.10. αποφάσισα λοιπόν να αντικαταστήσω τον firefox με τον Chrome. Οταν προχώρησα στην εγκατάσταση του Chrome μου ζήτησε να βάλω κωδικό. Το πρόβλημα είναι οτι κατα την εγκατάσταση δεν έβαλα κωδικό. Και τωρα δεν ξέρω τι να κάνω.για αυτο απευθύνομαι σε εσάς.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Μάρκο

Στα Linux είναι υποχρεωτικό να ορίσεις κωδικό, οπότε πιθανότατα όρισες και δεν το θυμάσαι. Υπάρχει τρόπος να μην απαιτείται κωδικός, αλλά είναι αρκετά σύνθετος για να το έκανες κατά λάθος.

Δοκίμασε να μην βάλεις τίποτα στο πεδίο του κωδικού. Επίσης, δοκίμασε τους κωδικούς που βάζεις συνήθως σε λογαριασμούς σου.

markos kanenas απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα σας 
Οταν έκανα την εγκατάσταση πράγματι μου ζήτησε να βάλω κωδικό αλλα εγώ το άφησα κενο και επέλεξα να ανοίγει χωρίς. Δοκίμασα επίσης να μην βάλω τίποτα χωρίς επιτυχία όμως.  

markos kanenas απάντησε πριν 3 έτη

Γεια σας. Τελικά βρήκα την λύση στο πρόβλημα μου. σας ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη βοήθεια σας.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Μάρκο! Τελικά, που βρισκόταν το πρόβλημα;

markos kanenas απάντησε πριν 3 έτη

Για να πω την αλήθεια δεν πολύ κατάλαβα. Μετα απο μια συζήτηση που είχα με έναν φύλο, μου συνέστησε να παω στο recovery mode τον Linux και από εκεί να επιλέξω root. Μετα μου εμφάνισε μια γραμμή εντολών. Στην γραμμή εντολών έβαλα κάποιες εντολές και τελικά κατάφερα και άλλαξα τον κωδικό μου.