Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα με τον υπολογιστή
Dimitra Gkouli ρώτησε πριν 2 έτη

καλησπέρα σας! παιδιά, καιγομαι και δεν ξέρω τι να κάνω...ενω χτες εκλεισε κανονικά, σήμερα δεν φορτώνουν τα Win10, μαύρη οθόνη με λευκά γράμματα, μου γραφει να κάνω reboot, δεν εχω κάπου το λογισμικό, πατώντας control, alt, deete και πολλες φορες το delete (me F12 δεν μπαίνει) μπαίνω στη μητρική και φαινεται πως δεν βλέπει στο harddisk τον ssd...δηλαδή γράφει harddisk μόνο, χωρις αλλα στοιχεία του ssd...πού να πάω, τι να κάνω??? Σας παρακαλώ πολύ, βοηθήστε με!!!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Δήμητρα, ίσως να δοκίμαζες να βγάλεις και να βάλεις ξανά τον ssd (εννοείται το pc να είναι εκτός ρεύματος). Διαφορετικά, εάν δεν τον βλέπει καθόλου, τότε μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο τεχνικό..

Dimitra Gkouli απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ πολύ! Καλό βράδυ!!!

Dimitra Gkouli απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα! Σήμερα, πριν ψαξω πού να απευθυνθώ, με μεγάλη απελπισία και επιθυμια να χει θεραπευτεί το πρόβλημα, ανοιξε σε κανονική οθόνη και έκανε, λέει, restoring...εγραφε κατι τα οποία δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω και μετά έβγαλε αυτα που σας στέλνω. Σας παρακαλώ πολύ, πείτε μου, τι μπορεί να είναι και αν μπορώ κάτι να κάνω πριν πάω κάπου...και δεν ξερω πού και σε ποιον.