Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με τον υπολογιστή
Kostas Tzafalias ρώτησε πριν 1 έτος

Άνοιξε σήμερα ο αδερφός μου το υπολογιστή του, αλλά αντί να ανοίξουν κανονικά τα windows άνοιξε στην αυτόματη επιδιόρθωση. Δοκίμασα μερικές από τις επιλογές που μου δίνει αλλά καμία δεν μου έδωσε λύση:
 
Αν πατήσω αντιμετώπιση, μετά επαναφορά υπολογιστή είτε κατάργηση είτε διατήρηση των αρχείων μου και μετά λήψη από cloud. Μου βγάζει παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επαναφορά του υπολογιστή σας.
 
Αν πατήσω επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση με ξανά βγάζει στην αυτόματη επιδιόρθωση
 
Αν πατήσω κατάργηση εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης. Μου γράφει αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα και δεν είναι δυνατή η κατάργηση εγκατάστασης της τελευταίας ενημέρωσης.
 
Αν πατήσω επαναφορά συστήματος, διαλέγω το σημείο επαναφοράς και πατάω επόμενο και μετά μου βγάζει ότι πρέπει να ενεργοποιήσω την προστασία συστήματος σε αυτή την μονάδα δίσκου (που περιέχει τα windows)
 
Αν δοκιμάσω με την γραμμή εντολών με την μέθοδο επιδιόρθωσης όταν ο υπολογιστής ανοίγει αλλά δεν μπαίνει στα windows (όπως έχετε στο τελευταίο κομμάτι του άρθρου σας https://www.pcsteps.gr/1291-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-windows-10-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-format/)
Μου βγάζει στην γραμμή εντολών windows resource protection could not perform the requested operation 
 
Προσπάθησα να κάνω format ακολουθώντας το βίντεο που έχετε στην YouTube αλλά όταν φτάνω στους δίσκους και διαμερίσματα και πατάω διαγραφή δεν τα σβήνει, τα φορτώνει ξανά σαν να μην έγινε τίποτα.
 
Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω;

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου! Αν έχεις ένα στικάκι με Windows, μπορείς να κάνεις boot από εκεί και να επιλέξεις να γίνει επιδιόρθωση από αυτο. Η επιλογή υπάρχει κάτω αριστερά στα πρώτα παράθυρα του installer. Η τελευταία σου πρόταση με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως έχει κάποια βλάβη ο δίσκος.

Kostas Tzafalias απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα. Κάνω boot από το στικάκι και μπαίνω στην εγκατάσταση των windows. Πατάω επιδιόρθωση στο δεύτερο παράθυρο και μετά χρήση συσκευής και επιλέγω το στικάκι και μετά απλά κάνει επανεκκίνηση και με ξανά βγάζει στην εγκατάσταση των windows σαν να μην έγινε τίποτα. 
Αν πατήσω αντιμετώπιση αντί για χρήση συσκευής και μετά επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση επιλέξω windows 10 που είναι το λειτουργικό κάνει αναζήτηση προβλημάτων και μετά μου λέει ότι η επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση δεν μπόρεσε να επιδιορθώσει τον υπολογιστή.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αφού δεν δούλεψε ούτε αυτό, η μόνη λύση είναι να κάνεις format και να ξεμπερδεύεις. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις.