Vasiliki Tzelepi ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω αν πράγματι το πρόβλημα είναι του chrome, αλλά είμαι σε κάποια ιστοσελίδα ή στην στην αναζήτηση κάποιου θέματος στην google. Πατάω να ανοίξω την επιλογή μου και μου ανοίγουν δύο παράθυρα αντί ενός με το επιλεγμένο θέμα. Αφού διαβάσω το θέμα πατάω το βελάκι για να διαβάσω το επόμενο θέμα και μου βγαίνει εντελώς έξω, δηλαδή γυρίζει δυό σελίδες πίσω. Εκτός του ότι είναι πολύ ενοχλητικό, έχω χάσει και πολλές από τις αναζητήσεις μου. Ελπίζω να καταλάβατε το πρόβλημα με τον τρόπο που το περιέγραψα. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

9 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Βασιλική
Είσαι σίγουρη πως δεν έχει κολλήσει το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι; Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά τον Chrome.

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα Γιώργο, ακολούθησα τη συμβουλή σου και έκανα επαναφορά του chrome, δυστυχώς ούτε τώρα έγινε κάτι. Οπως σου είπα δεν ξέρω αν φταίει ο chrome ή κάτι άλλο, αλλά μέχρι πριν 2-3 βδομάδες που ξεκίνησε το πρόβλημα δούλευε κανονικά το λάπτοπ. Το πληκτρολόγιο είναι καινούργιο, το ποντίκι το ίδιο, μπαταρίες έχουν αλλάξει, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει. Εφαρμογές δεν έχω κατεβάσει παρά μόνο που είχα βάλει για την αυτόματη έναρξη των βίντεο την οποία έχω απενεργοποιήσει μήπως ήταν αυτή που έφταιγε. Τίποτα. Δεν ξέρω αν μπορείς να βοηθήσεις άλλο, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό και επικίνδυνο αυτό που γίνεται να χάνω 2-3 προηγούμενες σελίδες ταυτόχρονα. Τώρα φοβάμαι να χρησιμοποιήσω και το i banking που έχω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δοκίμασε να τρέξεις τον portable Chrome (πρόγραμμα χωρίς εγκατάσταση) και πες μας αν εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. Σε άλλους browser αντιμετωπίζεις το ίδιο;

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 5 έτη

Γιώργο, δοκίμασα τον opera, κατέβασα την portable έκδοση, κι εκεί τα ίδια. Μήπως παίζει ρόλο η θερμοκρασία του λαπτοπ; Ρωτάω δεν έχω δει κάτι, αλλά κάνει αυτόν τον γνωστό γρήγορο ήχο που συμαίνει αύξηση θερμοκρασίας. ΄Οπως και να έχει, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και για την καλή σου διάθεση για βοήθεια. Πάντως είναι ανασηκωμένο το λαπτοπ για να παίρνει αέρα, δεν έχω βάση με ανεμιστήρες. Δεν ξέρω κάτι άλλο.Χίλια ευχαριστώ και πάλι. Αν σκεφτείς και κάτι άλλο, με την ησυχία σου βέβαια, καλοδεχούμενο.

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Βασιλική ,για κάνε κι έναν έλεγχο για cryptojacking .
https://cryptojackingtest.com/
Είναι από άρθρο του pcsteps και λειτουργεί σε όλους τους browsers
Αν ανοίξεις τον chrome με "Νέα καρτέλα ανώνυμης περιήγησης" εξακολουθεί το πρόβλημα ?
Σε κανονική λειτουργία του chrome ,βάλε αυτή την επέκταση να δεις μήπως κάτι καταναλώνει cpu
https://chrome.google.com/webstore/detail/minerblock/emikbbbebcdfohonlaifafnoanocnebl

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Το ότι γίνεται σε όλους τους browser με κάνει να σκέφτομαι ότι κάποιο πλήκτρο κολλάει ή παραμένει πατημένο και γι αυτό εμφανίζεται το πρόβλημα.
Όταν γράφεις ένα κείμενο (πχ στο Word), όλα λειτουργούν σωστά; 

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 5 έτη

Γιώργο, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τι να σου πω. Ετσι μου έρχεται να το σπάσω. Πλήκτρο δεν νομίζω να είναι κολλημένο γιατί δεν το κάνει συνέχεια, ένα πάτημα ναι, δύο όχι, καμιά φορά και τρία πατήματα και ψάχνομαι τι γίνεται. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες σου, και το crypto....  και την επέκταση έχω κατεβάσει.... Είπαμε, σηκώνω τα χέρια. Το περίεργο είναι ότι κατά τ' άλλα λειτουργεί άψογα!!!!! Αφού χρησιμοποιώ το ποντίκι πλήκτρο πατημένο δεν νομίζω να δίνεται. Η θερμοκρασία παίζει ρόλο;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αν γινόταν μόνο στον Chrome, θα έλεγα ότι απλά κολλάει ο συγκεκριμένος browser. Το ότι συμβαίνει σε όλους τους browser είναι πολύ περίεργο.
Δεν νομίζω πως οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν ένα τόσο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν έφταιγε η θερμοκρασία, ο υπολογιστής απλά θα κόλλαγε.
Δοκίμασε να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό στα Windows και δες αν σε αυτόν εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. 

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα Γιώργο, αυτό τώρα είναι αρκετά δύσκολο. Θα το κοιτάξω και εντός της ημέρας επανέρχομαι.