Thanos Papadopoulos ρώτησε πριν 8 έτη

καλησπέρα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον σκληρο μου δίσκο στον υπολογιστή κανονικά έπεζε ανοιγε με τα Windows του ολα ξαφνικα μια μέρα χώρις να το κανω κατι ανοιγει το Pc κανονικα αλλα στην εκκινιση ζηταει - κανονικη εκκινηση-ασφαλης λειτουργια κ.α.Οτι και να πατήσω απο αυτά δεν μου το ανοιγει μου κανει επανεκκινηση και ξανα τα ιδια απο την αρχή σαν να έχω αγοράσει εναν καινουριο σκληρο και να τον έβαλα και να είναι αδειος χωρίς Windows να υπενθιμησω οτι είναι τουλαχιστον 6 χρονων ο υπολογιστης...!!!

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασε να κάνεις boot από το cd/usb των windows και να επιλέξεις επιδιόρθωση. Αν μετά από αυτό εξακολουθεί το πρόβλημα, καλό είναι να κάνεις format αν έχεις καιρό να κάνεις, και αν σου βγάλει πρόβλημα κατά την διαδικασία του format, τότε μπορεί να έχεις hardware πρόβλημα στον σκληρό ή/και κάποια μνήμη

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 8 έτη

Λοιπόν ξεκινησα να το κάνω φορματ όλα μια χαρά μέχρι που σε ένα σημείο μου έβγαλε blue screen of death το έκανα επανεκκίνηση και το ξανά προσπαθώ και τώρα μου λέει αυτό -Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του αρχείου i386/nt kelp. Exe  το πρόγραμμα δεν μπορεί να συνεχίσει την εγκατάσταση τι άλλο να κάνω ??

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. Από την στιγμή που σου έβγαλε πρόβλημα από format ή με το format έχεις πρόβλημα στο hardware

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 8 έτη

εαν είναι χαλασμενος ο σκληρος πως μπορω να τον φτιαξω αλιος που μπορω να τον συνδεσω αλλου για να δω αν μπορω να τον ανοιξω και παλι η να τον καθαρισω καπος ολοκληρωτικα ολα τα αρχεια που εχει απο μεσα σαν να τον παιρνω καινουριο παρακαλω απαντηστε μου!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Τον δοκιμάζεις σε άλλον υπολογιστή, καλύτερα να αρχίσεις από την μνήμη πρώτα, να δοκιμάσεις άλλη