Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με το πληκτρολόγιο pc
Stelios Smrt ρώτησε πριν 1 έτος

Καλημέρα... Δηλώνω ευπειθώς απελπισίας.
 
Πριν 4 μέρες αγόρασα έναν αντικαταστάτη για το πληκτρολόγιο που έχω ( razer viper ) που λειτουργεί ακόμα ναι μεν αλλά μου έκαναν δώρο το κ351 μηχανικό της cooler master. 
 
Ωστόσο πολλαπλά προβλήματα που πρώτη φορά αντιμετώπισα εμφανίζονται αυτές της 4 μέρες.
 
1 το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει μέσα στα windows 10.
2 δουλεύει μέσα στο περιβάλλον του bios 
3 εμφανίστηκε από την. Ώρα που το έβαλα σε λειτουργία δυσλειτουργία στα back ports της μητρικής
( Πρόβλημα που εμφανίστηκε - τα ports usb 3 / 2 δεν αναγνωρίζουν καμία άλλη συσκευή εκτός από αυτήν που ήδη είναι κούμπωμενη πάνω, αν πχ βγάλω το ποντίκι και το βάλω σε άλλο Πορτ από αυτό που αρχικά το έχω τόσο καιρό δεν δουλεύει δεν το αναγνωρίζει ωστόσο αν το βάλω στο αρχικό πορτ λειτουργεί, το ίδιο και η γραφίδα )
Δοκίμασα τα εξής.
Σβήσιμο και αναβάθμιση drivers ένα ένα με σάλιο και υπομονή 
Τίποτα 
 
Δοκίμασα αναβάθμιση σε usb device share usb device stub αλλά όταν γίνεται η ενημέρωση μετά το ρεσταρτ δεν αναγνωρίζει καθόλου τα back ports και εννοώ καθόλου, δεν λειτουργούν δεν αναγνωρίζουν τίποτα, από στικάκια μέχρι περιφερειακά με αποτέλεσμα όσες φορές δοκίμασα την αναβάθμιση να κάνω force το repair screen για επαναφορά συστήματος
( Ωστόσο ακόμα και όταν κάνω την ενημέρωση και εμφανίζεται αυτό το μεγάλο πρόβλημα τα περιφερειακά δουλεύουν, και στα bios, και στο repair window screen, αλλά όχι στο κανονικό decstop.
Δοκίμασα να καταργήσω το synapse και να βγάλω το yeelight και τους drivers του μην τυχών και ήταν θέμα rgb controller αλλά και πάλι τα ίδια.
 
Απλά ζητάω βοήθεια, να το παρατήσω και να κάνω επιστροφή το δώρο ? Η έχετε κάτι να μου προτείνετε.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου και ευτυχισμένο το νέο έτος! Δοκίμασε να κάνεις διάφορες αλλαγές στις ρυθμίσεις ενέργειας των USB, μήπως αυτές επηρεάζουν κάτω. Την υοποθεσία για τις ρυθμίσεις θα τη βρεις εδώ.