Evaggelos Gazis ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα σε όλους τους συντελεστές του pcsteps. Έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή μου το anydesk. Ο υπολογιστής μου έχει SSD δίσκο με Windows 10, επεξεργαστή i7 και μνήμη ram 32gb. Κι όμως σε ένα τόσο δυνατό σύστημα, το anydesk μετά από λίγο με πετάει έξω και μάλιστα μου εμφανίζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται. Ο υπολογιστής προς στιγμήν παγώνει, μόνο όταν κλείσω τελείως το πρόγραμμα επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία. Είχα το teamviewer, αλλά το απεγκατέστησα, διότι διαπίστωσα πως έχει δίκιο ο κύριος Κυρίτσης, είναι όντως για ηλίθιους. Το θέμα είναι για ποιο λόγο αντιμετωπίζω πρόβλημα και με το anydesk. Όποιος από σας γνωρίζει κάτι, οποιαδήποτε απάντηση θα μου είναι ευπρόσδεκτη!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Ευάγγελε

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε την πηγή του προβλήματος χωρίς να έχουμε κάποια επιπλέον πληροφορία.

Όταν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα, βλέπεις κάτι περίεργο στη διαχείριση εργασιών, πχ πολύ υψηλή χρήση πόρων;

Evaggelos Gazis απάντησε πριν 3 έτη

Αυτό χτες το διαπίστωσα, ήθελα να βοηθήσω ένα φίλο μου που βρισκόταν μακριά και ενώ έκανα τον απομακρυσμένο έλεγχο, το πρόγραμμα μετά από κάθε λίγο και λιγάκι, μου εμφάνιζε μήνυμα ότι δεν ανταποκρίνεται και προς στιγμήν πάγωνε όλο το σύστημα, μέχρι να κλείσω το πρόγραμμα από τη διαχείριση εργασιών. Επειδή ο φίλος μου δεν είχε και τόσο γρήγορη σύνδεση στο internet, είναι κάτω από 20 MBPS, μήπως παίζει κι αυτό ρόλο; Εγώ έχω σύνδεση στο σπίτι 100 MBPS το δευτερόλεπτο. Υψηλή χρήση πόρων δεν παρατήρησα, το σύστημά μου είναι πολύ δυνατό και γρήγορο. Δε μπορώ να περιγράψω διαφορετικά το πρόβλημα, είναι σα να ματιάζει κάποιος το πρόγραμμα και να τα χάνει λες και είναι άνθρωπος! Μάλιστα μου εμφανίστηκε 3 φορές το μήνυμα "Fatal error". Μήπως μια λύση θα ήταν να το έβαζα σε λειτουργία συμβατότητας με Windows 7 ή κάποια πιο παλιά έκδοση;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Η ταχύτητα του ίντερνετ δεν παίζει κάποιον ρόλο στο ότι κρασάρει το πρόγραμμα. Μπορεί να προκαλέσει απλά κολλήματα στη απομακρυσμένη χρήση.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows και κάνει μια εγκατάσταση το πρόγραμμα από την αρχή.