C N ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα παιδιά, από τη Παρασκευή το βράδυ το προφίλ μου στο instagram έχει κλειδωθεί. Μου ήρθε μήνυμα πως έχει κλειδωθεί προσωρινά για λόγους ασφαλείας και πως πρέπει να επιβεβαιώσω τη ταυτότητα μου. Όπως και έκανα. Δοκίμασα επιβεβαίωση με κωδικό μέσω email αλλά και μέσω κινητού. Βάζω τους εξαψηφιους κωδικούς και μου ζητάει να αλλάξω password. Μόλις αλλάζω και είναι έτοιμο να μπει, μου γράφει "Προέκυψε σφάλμα. Προσπαθήστε ξανά." Εχω κάνει τα πάντα, έχω δοκιμάσει με όλους τους τρόπους, από browser, υπολογιστή, άλλο κινητό. Ο λογαριασμός μου υπάρχει, στο email μου έρχεται μήνυμα και αναγνωρίζει πως συνδέομαι από άγνωστη πηγή. Το instagram μου είναι εργαλείο της δουλειάς μου και όπως καταλαβαίνετε έχω αγχωθεί πολύ. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον? Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ όπως και να χει! 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Πριν κάνεις κάτι παραπάνω, καλό είναι να περιμένεις ένα 24ωρο. Πολλές φορές τέτοια θέματα οφείλονται σε bug της πλατφόρμας και διορθώνονται μετά από λίγο.

C N απάντησε πριν 3 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχουν περάσει ήδη 48 ωρες. Προφανώς εννοείς να μη κάνω καμία προσπαθεια για log in καθόλου σωστά? Γιατί η αλήθεια είναι πως έχω κάνει άπειρες προσπάθειες. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Από τη στιγμή που το email το λαμβάνεις κανονικά, δεν υπάρχει κάτι άλλο από την μεριά σου που μπορεί να επηρεάσει. Φαίνεται να είναι δικό τους θέμα. Δοκίμασε να κάνεις τη διαδικασία από άλλον browser ή/και συσκευή.

C N απάντησε πριν 3 έτη

Έχω δοκιμάσει και από άλλες συσκευές και από άλλον browser. Θα το αφήσω χωρίς να προσπαθήσω να μπω και ελπίζω να λειτουργήσει. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Καλό βράδυ.