Νίκος Τσιαμάκης ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα, κατέβασα το kodi και μέσω του οδηγού της σελίδας προσπάθησα να κατεβάσω το Greek Kodi Network Wizard. Ακολουθώ τα βήματα του οδηγού, όμως όταν φτάνω προς το τέλος, στο σημείο δηλαδή που πρέπει να κάνω εγκατάσταση από αποθετήριο, ενώ πατάω πάνω στο αρχείο μου εμφανίζει ένα σφάλμα. Το μήνυμα που εμφανίζεται μου λέει να κοιτάξω στον φάκελο καταγραφής για πρόσθετες πληροφορίες. Έψαξα για να βρω λύση στο θέμα μου και βρήκα πως πρέπει να εγκαταστήσω ένα νέο πρόσθετο (Log Viewer for Kodi), για να μου εμφανίσει ποιο είναι το πρόβλημά μου. Όμως μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα για τον φάκελο καταγραφής και σε αυτό το πρόσθετο. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Νίκο, δεν μας είναι ξεκάθαρο σε ποιο λειτουργικό σύστημα προσπαθείς να κάνεις την εγκατάσταση. Αν πρόκειται για Windows, συνήθως τρεις είναι οι λόγοι για αυτό το σφάλμα.
1) Πρέπει να βεβαιωθείς  ότι δεν διατηρείς τον φάκελο χρήστη στα ελληνικά, γιατί ο Wizard θα αστοχήσει. Πρέπει να τον μετονομάσεις σε ένα όνομα με λατινικούς χαρακτήρες.
www.pcsteps.gr/258119-φάκελος-χρήστη-στα-windows-ελληνικά/
2) Πρέπει να απενεργοποιήσεις προσωρινά το antivirus ή VPN πριν την εγκατάσταση.
3) Έχεις υπερβεί το χρονικό όριο των 5 λεπτών που απαιτείται με τον κωδικό.

Νίκος Τσιαμάκης απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το κοιτάξω.