Giannis Fwtinopoulos ρώτησε πριν 4 έτη

καλημερα εχω το εξης προβλημα με το kodi.καταρχην να σας πω οτι δεν ειμαι και πολυ εμπειρος χρηστης με την τεχνολογια.εχω εγκαταστηση στην androit tv και στο λαπτοπ με windows10 το kodi.εδω και αρκετες μερες προσπαθω να εγκαταστησω τα προσθετα,αυτα που εσεις προτεινεται τα καινουργια και δεν τα περνει με τιποτα.μου βγαζει αυτο το μηνυμα.αδυναμια συνδεσης η συνδεση σας με τον διαδικτιακο τοπο δεν ειναι εφικτη αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι το δικτιο δεν ειναι συνδεμενο.και στην τηλεοραση και στο λαπτοπ το ιδιο.η συνδεση μου ειναι ενταξη μονο με το kodi εχω προβλημα.μου επιτρεπει να εγκαταστησω μονο τα δικα του προσθετα.εγω μονο ταινιες θελω να βλεπω με υποτιτλους αλλα δεν τα εχω καταφερει αν και προσπαθω αρκετες μερες.την διευσυνση την γραφω σωστα οπως εσεις.εχω προσπαθηση και με το plex αλλα δεν μπορω να βαλω υποτιτλους στης ταινιες δεν ειμαι και πολυ σχετικος οπως σας ειπα.αν υπαρχει καμια λυση θα την εκτιμουσα.ευχαριστω.

1 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 έτη

Γιάννη λυπούμαστε για την μικρή καθυστέρηση.
Αρχικά βεβαιώσου ότι στην προσθήκη πηγής πληκτρολογείς σωστά το URL http://…. , αν δηλ. είναι σωστές οι παύλες, κάθετες  κ.α.,και κυρίως δεν υπάρχουν κενά πριν και μετά τη διεύθυνση URL. 
Αν δεν ήταν εκεί το πρόβλημα, πληκτρολόγησε στον browser που έχεις τη συγκεκριμένη διεύθυνση URL για να δεις αν είναι ενεργή. Αν λειτουργεί θα δεις στην ιστοσελίδα κάτι σχετικό με “Index Of/, ένα ευρετήριο" που εμφανίζει όλα τα αρχεία που βρίσκονται σε αυτήν την πηγή, Ενδέχεται να δεις και σκέτο το zip που πρέπει να κατεβάσεις. όπως για παράδειγμα το  repository.thecrew-0.3.1.zip το οποίο είναι ενεργό τούτη την ώρα και διαθετει τα πρόσθετα  The Crew, Marauder.  URL: https://team-crew.github.io/
Πάντως, το ίδιο ισχύει και στις δοκιμές που κάναμε μόλις τώρα για τα URL στα ακόλουθα κορυφαία πρόσθετα. Όλα τα URL λειτουργούν κανονικά
Tempest: https://tempest0580.github.io/
Numbers (ή NuMb3r5): http://cellardoortv.com/repo
Rising Tides: http://mullafabz.xyz/Repository/
Seren: http://nixgates.github.io/packages
Shadow: https://team-crew.github.io/
Μόνο στο Elementum ενδέχεται να συναντήσεις αυτό το ζήτημα που αναφέρεις και πρέπει να δεις αυτά τα βήματα σε προηγούμενο Kodisteps.
Τέλος, βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του kodi-18.8-Leia. Αν όχι, την κατεβάζεις και την εγκαθιστάς. Θα κάτσει πάνω στην προηγούμενη έκδοση και δεν θα χάσεις τις τυχόν ρυθμίσεις που είχες κάνει. Επίσης, αν και οι δύο συσκευές είναι σε Wi-Fi δοκίμασε να συνδέσεις την μια με καλώδιο ethernet απευθείας στον router ή στο switch που τυχόν έχεις.