Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με το kodi tv 17crypton
δημητρης μικελοπουλο ρώτησε πριν 7 έτη

Γειά σας έχω εγκαταστημενο το kodi17 crypton αφού είχα εγκαταστήσει πρώτα το kodi 16 jarvis..Τωρα απεγκατεστησα το kodi16 jarvis όπου ειχα κάποια addons εκεί και εγκατεστησα παλι kodi 17 crypton το θεμα ειναι οτι μου μεταφερει ολα τα δεδομενα και addons απο το παλιο kodi 16 jarvis. Που δεν τα θελω γιατι θελω να βαλω στο καινουργιο kodi17 crypton τοSchism tv και δεν μπορω .Εκανα και το αλλο που μου ειπατε ο καλος σας συναδελφος δηλαδη να εγκαταστησω το kodi17 απο το googlestore και ετσι να εχω 2 kodi Ελα ομως που αυτο που επιχειρησα να εγκκαταστησω απο τοgoogle store μου εχει ολα τα δεδομενα καιaddons απο το ηδη εγκατεστημμενο kkodi;!!! Ευχαριστω εαν καταλαβατε μια βοηθεια. Εχω ταwindows 10 αναβαθμισμενα σελαπτοπ dell .ΕυχαριστωΔημητριος Μικελοπουλος.

4 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 έτη

Δημήτρη, πρέπει να κάνεις αρχικά κατάργηση-απεγκατάσταση του Kodi Απευθείας μέσα από το Αndroid κινητό ή tv box και όχι μέσα από την εφαρμογή CKSW.

Κατόπιν πρέπει να συνδέσεις την Αndroid συσκευή στον υπολογιστή μέσω usb, και να να ακολουθήσεις αυτή την διαδρομή:

Android ➜ data ➜org. xbmc. xbmc ➜ files➜ .Kodi➜addons

Αν δεν στην εμφανίσει σημαίνει ότι έχουν καταργηθεί τα πρόσθετα. Στην περίπτωση που εμφανιστεί το "addons" και μέσα εχει αρχεία, πρέπει να διαγράψεις ή και να αποθηκεύσεις κάπου αλλού με το ποντίκι όλους τους φακέλους που είναι μέσα στο φάκελο “addons”. Να τον αδειάσεις δηλ.

Κατόπιν μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και τα πρόσθετα δεν θα εμφανιστούν.

δημητρης μικελοπουλο απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστω Ακη το kodi tv 17 krypton δεν το εχω σε android αλλα σε laptop dell win 10. Του κανω καταργηση απεγκατασταση με ολα τα δεδομενα και addons που εχει .Και οταν παω να το ξαναεγκαταστησω εχει παλι ολα τα δεδομενα και addons απο το κατηργημενο kodi tv..   αυτο στο λεω επειδη μου γραφεις για android. Εαν εχω καταλαβει καλα. Ευχαριστω.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, εκ παραδρομής και επειδή γράφεις 2 φορές ότι εγκαθιστάς το Kodi από το google store μου διέφυγε ότι το έχεις στο laptop.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνεις το ίδιο, κατάργηση-απεγκατάσταση του Kodi και κατόπιν που είναι και το κυριότερο να πας στον φάκελο του Kodi μέσα στα Windows

C: Χρήστες ➜ ”Το όνομα σου χρήστη” ➜AppData➜ Roaming➜Kodi➜ addons➜…

Όπου αδειάζεις ότι υπάρχει μέσα στο φάκελο “addons”ή ακόμη καλύτερα διέγραψε όλο τον φάκελο “Kodi”. Στην συνέχεια κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή και μετά καθαρή εγκατάσταση από το κατάστημα των Windows και όχι από την σελίδα του Kodi. ( Οχι δηλ την Release build).

δημητρης μικελοπουλο απάντησε πριν 7 έτη

Οκ σε ευχαριστω πολυ Ακη. Ειστε πρωτοι φοβεροι και με ηθος!!!