Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με το Oracle VM VirtualBox.
Georgios Christos Papadopoulos ρώτησε πριν 4 έτη

Έχω πρόβλημα με το VirtualBox 6.1.2 στα Windows 10. Δημιούργησα τρεις εικονικές μηχανές, η μία με Linux έκδοσης Oracle στα 64 bit με 1024MB RAM (το προτεινόμενο) με δημιουργία ενός εικονικού δίσκου 12GB (πάλι το προτεινόμενο) σε VDI (προτεινόμενο) σε δυναμική εκχώρηση (παντού τα προτεινόμενα έβαλα) με 20GB στον D HDD δίσκο μου (ο C είναι SSD) και άλλες δύο η, μία με Mac 10.12 Sierra 64 bit και μία με Mac X 64 bit στο ίδιο μοτίβο με τα Linux. Έχω 32GB μνήμη και επεξεργαστή i5 4460 και καμία από τις εικονικές μηχανές μου δεν εκκινεί αλλά σταματάει στο εικονικό BIOS. Γιατί;

*το έβαλα στα Windows και όχι στα προγράμματα καθώς θεωρώ ότι μια εφαρμογή που εκκινεί λειτουργικά συστήματα δε θεωρείται και τόσο πολύ πρόγραμμα.
*Διαθέτω αυθεντικά Windows 10 64bit, στην τελευταία έκδοσή τους, κάνω όλα τα updates, μήπως έχει κάποια σχέση με την αστοχία που περιγράφω παραπάνω δηλαδή μήπως στα Windows 7 ή 8.1 δεν εμφανίζεται.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, κανονικά θα έπρεπε να γίνει η εγκατάσταση του Virtualbox στο φάκελο των προγραμμάτων...η εγκατάσταση Mac OS δεν είναι απλή διαδικασία..βέβαια κανονικά το Linux θα έπρεπε να λειτουργήσει...θα σου πρότεινα να περάσεις ξανά το virtualbox στο σωστό φάκελο και έπειτα να δοκιμάσεις να περάσεις πρώτα μία μηχανή με Windows.