Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠρόβλημα με το ptv display "0000: Do p2p connection"
Βαγγέλης Καρακατσάνης ρώτησε πριν 7 έτη

Μόλις σήμερα μου ήρθε το ptv display που το αγόρασα με σκοπό να κάνω mirroring(;) την οθόνη του κινητού ή του λάπτοπ όταν βλέπω ταινίες ή video στο yt κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει... Και εξηγώ.
Αφού σύνδεσα την συσκευή με την τηλεόραση μου και συνδέθηκα με το κινητό μου στην συσκευή, συνέδεσα την συσκευή στο wifi του σπιτιού μου. Μετά μπήκα με το κινητό στο wifi του σπιτιού έτοιμος για να streamάρω... ΝΟΜΙΖΑ. Γιατί απολύτως τίποτα δεν συνέβη, στο yt εμφανίστηκε η επιλογή να κάνω stream τα video μου αλλά στην τηλεόραση έβγαζε το σφάλμα που έχω στην φωτογραφία. Δοκίμασα με το android κινητό μου το win10 tablet μου και τίποτα.. Κατέβασα κάποιες εφαρμογές για cast αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να streamάρω κάποια τραγούδια που είχα αποθηκευμένα στην συσκευή μου :/ Όποια βοήθεια δεκτή! Προσπάθησα να γίνω κατανοητός.. 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δεν έχεις ανεβάσει κάποια φωτογραφία. Δοκίμασες με διαφορετικές συσκευές ?

Βαγγέλης Καρακατσάνης απάντησε πριν 7 έτη

Δοκίμασα από το tablet μου (windows 10 64b), από τον σταθερό μου (windows 10 64b), από android (mi 8). Δοκίμασα και miracast και airplay (δηλαδή και τις δύο επιλογές που δίνει). Στην αριστερή επιλογή πρέπει η συσκευή ptvdisplay και το κινητό/tablet να είναι στην στο ίδιο δίκτυο.. το έκανα μου έβγαλε το error της φωτογραφίας. Ενώ στην δεξιά επιλογή που δίνει, η συσκευή μετατρέπεται σε κάτι σαν hotspot και συνδέεσαι σε αυτήν, όπου όταν προσπάθησα να streaμαρω μου έβγαλε το ίδιο λάθος :/

https://1drv.ms/i/s!AiD57FisXeRWl0w1kb3aU7F5_Y4H

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Περίεργο, οι οδηγίες που ακολούθησες είναι αυτές εδώ