Aggelos Panagiotidis ρώτησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα σας!
Θέλω μια συμβουλή για ένα θέμα που έχω με το viber.
Όταν αγόρασα τον τηλεφωνικό μου αριθμό, ξεκίνησα το viber στο ipad. Δεν είχα την sim μεσα αλλά μπορούσα κανονικά να προσθέσω και να επεξεργαστώ επαφές, να το περάσω σε άλλη συσκευή (πχ. λάπτοπ), κοινώς, είχα το ipad ως πρωτεύουσα συσκευή για το viber. Τα αντίγραφα ασφαλείας γίνονταν μόνο στο iCloud λόγω του ότι είναι apple η συσκευή, αλλά δεν είχα κάποιο θέμα.
Κάποια στιγμή, έβαλα τον αριθμό στο viber ενός κινητού, έκλεισε αυτόματα από το ipad (φυσιολογικό), και μου έβγαλε να το ξεκινήσω από το κινητό. Το έκανα, έγινε κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνω restore τα αντίγραφα ασφαλείας και μετά έβαλα τον αριθμό και στο ipad και μου έβγαλε το QR code να σκανάρω από το κινητό για να συγχρονιστούν, δηλαδή το κινητό έγινε η πρωτεύουσα συσκευή αντί του ipad. Και όταν συγχρονίστηκε πάλι δεν χρειάστηκε να κάνω restore τα αντίγραφα ασφαλείας για chat history, stickers, κτλ.
Όμως για διάφορους λόγους, δεν με βόλευε και έσβησα την εφαρμογή από το κινητό, με αποτέλεσμα να μείνει το ipad με όλα τα δεδομένα, αλλά ως δευτερεύουσασυσκευή χωρίς να έχω τις δυνατότητες που είχα στην αρχή. Ενώ το viber στο κινητό δεν υπάρχει.
Επειδή την έχω πατήσει με απώλεια δεδομένων, θέλω να σας ρωτήσω, πώς μπορώ να μετατρέψω το ipad σε πρωτεύουσα συσκευή, έτσι όπως το είχα;

 
 

Και μια άλλη άσχετη ερώτηση, για να είμαι σίγουρος. Έχετε δείξει σε δύο βιντεο στο YouTube την πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία για την καθαρή εκγατάσταση των windows 11 από windows 10.
Αν το κάνω αυτό, στα windows 11 μετά το setup, θα μου εμφανίσει κανονικά τα δεδομένα τα αρχεία και τα προγράμματα που είχα στα windows 10;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Σου έχουμε απαντήσει εδώ.