Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με τροφοδοτικό
DSSXe . ρώτησε πριν 9 έτη

Χαιρετίσματα στην παρέα. Λοιπών ενώ ο υπολογιστής δούλευε κανονικά με το που βάζω ένα CD με εικόνες και πάω να ανοίξω μια τότε κλείνει απότομα και δεν ξανα άνοιξε από τότε. Το τροφοδοτικό δεν αποκρίνεται. Είναι στα 450w no name και θέλω ένα καινούργιο 500αρι η κάποιο σχετικά οικονομικό στα ίδια κυβικά...

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.

Δεν είναι σίγουρο πως φταίει το τροφοδοτικό, πολλοί παράγοντες μπορούν να ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν ανοίγει ο υπολογιστής.

Πριν πας να αγοράσεις νέο τροφοδοτικό, καλό θα ήταν να βεβαιωθείς με κάποιο τρόπο πως το τροφοδοτικό φταίει. Αν έχει πχ κάποιος φίλος σου ένα έξτρα τροφοδοτικό για να σου δανείσει και να δοκιμάσεις.

DSSXe . απάντησε πριν 9 έτη

Δεν κάνει κιχ το τροφοδοτικό. Ωστόσο το φωτάκι κάτω από το κουμπί είναι πράσινο όπως και αυτό της υποδοχής του ίντερνετ. Από μεριάς μου έκανα ότι ήταν να κάνω Αν ήταν κάτι άλλο το τροφοδοτικό δεν θα λριτουργούσε κανονικά.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν θα λειτουργούσε κανονικά το τροφοδοτικό αν έχει καεί πχ η μητρική.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις για τροφοδοτικό?

DSSXe . απάντησε πριν 9 έτη

Αν είχε καεί η μητρική το τροφοδοτικό θα έπαιρνε μπρος και απλά θα έκλεινε λόγω μητρικής η τέλος πάντων θα υπήρχαν ενδείξεις πως λειτουργεί. Μέχρι 30€ πιστεύω πως είναι καλά.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αν είχε καεί σε μεγάλο βαθμό η μητρική, τι ακριβώς θα άναβε το τροφοδοτικό? Μέσω της μητρικής ανάβει, δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με το κουμπί του tower. Δεν θα υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη πως λειτουργεί.

Αν δεν δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό ή δεν χρησιμοποιήσεις πολύμετρο για να μετρήσεις αυτό που έχεις, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ξέρεις.

Αυτό είναι μια καλή επιλογή, έχει πάρει καλές κριτικές.

DSSXe . απάντησε πριν 9 έτη

Thanks Άγγελε. Θα το τσεκάρω και με ένα άλλο τροφοδοτικό την Δευτέρα και εφόσον διαπιστωθεί πως φταίει αυτό θα το αντικαταστήσω...