Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με υπολογιστή
Ευαγγελια παπα ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το laptop..Εκτός ότι μου πετάει συχνά το "system  encountered an uncorrectable hardware error" έχω το Avira στην Pro έκδοση και το Advanced systemcare 8 στην Pro όταν μου πετάξει Blue screen την επόμενη φορά που θα ανοίξω το laptop είναι στην Free έκδοση.Και πρέπει να βάλω το Key file για το Avira και serial key για το Advanced systemCare..Τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα αυτό? Διάβασα σε πολλά site που λένε ότι πρέπει να κάνω Update το Bios,αλλά δεν ξέρω πως, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό ? Άλλοι λένε για πρόβλημα στην Ram....Βοηθήστε με. Ευχαριστώ!

4 Απαντήσεις

Stelios Pappas απάντησε πριν 9 έτη

Γειά σου Ευαγγελία, όταν σου πετάει το "system  encountered an uncorrectable hardware error", μήπως σου βγάζει κανένα error code???

 

Ευαγγελια παπα απάντησε πριν 9 έτη

Ναι αλλά τώρα δεν το θυμάμαι..

Stelios Pappas απάντησε πριν 9 έτη

Την επόμενη φορά, που θα το βγάλει πάλι, σημείωσε το κάπου και πες το μας....

Θα πρέπει να ξέρουμε και τον error code, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε...

Έψαξα το αυτό που έγραψες, αλλά βγάζει πολλές διαφορετικές απαντήσεις!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Είναι ύποπτο το ότι επηρεάζονται μόνο αυτά τα δύο προγράμματα. Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Advanced Systemcare Pro, μήπως έχει κάποια διένεξη με το Avira.

Κανονικά δεν θα έπρεπε, γιατί το Advanced Systemcare Ultimate είναι που έχει antivirus, αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις.