Arhs E. B. ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Παίζω online games και έχω 24άρα ΟΤΕ κ λαμβάνω περίπου 11-12mbps με ενεργοποιημένο fast-pass απο πάροχο με το Speedport Entry 2i router με 2 ενσύρματα συνδεδεμένους Η/Υ με έμενα να είμαι ο μόνος gamer του χόρου :) . 'Οταν παίζω και είμαι ο μόνος σύνδεδεμενος στο ίντερνετ δεν κολάω καθόλου με περίπου 55-58ms, μόλις όμως κάποιος αλλος απο το σπίτι σύνδεθει να μπεί youtube ή οτιδήποτε έχει κατέβασμα εγω κολλάω και ανεβαίνω στα 150-500ms ανεβοκατεβαίνοντας συνέχεια το ms με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. 'Εχω ακούσει διαφορες λύσεις οπως forwarding στο ρούτερ ή να βάλω προτεραιότητα στο δικό μου lan και όποτε θα βλέπει ανοιχτή την εφαρμογή του παιχνιδιού να δίνει σε εμένα το βάρος η γραμμή ΑΛΛΑ δεν ξέρω πώς να το κάνω χωρίς να ''καταστρέψω'' το ρούτερ. Μια βοήθεια σας παρακαλώ... :) Ευχαριστώ εκ των προταίρων για οποιαδοίποτε βοήθεια!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Άρη!!!

Δυτυχώς δεν γίνεται να εξαλείψεις 100% αυτό το πρόβλημα.

Από τη στιγμή που μοιράζεσαι τη σύνδεσή σου με άλλους, είναι φυσικό να πιάνεις χαμηλότερη ταχύτητα από αυτή που πιάνεις όταν συνδέεσαι μόνος σου.

Αν το router σου το επιτρέπει, μπορείς να δώσεις χαμηλότερο εύρος ζώνης στους υπόλοιπους χρήστες και να βελτειώσεις λίγο την κατάσταση.

Ωστόσο, όπως ανέφερα, θα δεις απλά μια βελτίωση. Το πρόβλημα δεν θα εξαλειφθεί.

Δυστυχώς κάθε router είναι διαφορετικό, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν και που υπάρχει στο δικό σου.

Το router μπορεί να κάνει reset, οπότε ότι και να πειράξεις είναι αναστρέψιμο.