dim mix ρώτησε πριν 6 έτη

Καλημέρα ομάδα,
Συνδέσα ένα χειριστήριο για pc 3 χρόνων στο laptop ένα toshiba shatellite l850-1hl.ομως δεν δούλευε.μπηκα να παίξω fortnite αλλά πάλι δεν δούλευε.δεν ανάβετε καν το λαμπάκι.μηπως πρέπει να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή;

10 Απαντήσεις

dim mix απάντησε πριν 6 έτη

Επίσης άμα βάλω αλλά 4gb ram ddr3 στο laptop μου θα δω διαφορά στο gaming σε ελαφριά παιχνίδια.;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,
Ψάξε να βρεις αν υπάρχουν drivers για το συγκεκριμένο χειριστήριο.
Πάντως το ότι δεν ανάβει το λαμπάκι ίσως δείχνει βλάβη στο χειριστήριο. Σε άλλους υπολογιστές λειτουργεί κανονικά;
Εξαρτάται από το πόση RAM είχες πριν, άλλα σίγουρα με την αύξησή της θα δεις βελτίωση. 

dim mix απάντησε πριν 6 έτη

Τελικά το λαμπάκι άναψε αλλά δεν δουλεύει σε κανένα παιχνίδι.Ουτε στο fortnite ούτε στο warface.Μπορει να φταιει ότι το χειριστήριο είναι 3-4 χρόνων.ειναι ένα power tech όπως γράφει πάνω στο χειριστήριο.Δεν έχω drivers  για αυτό το χειριστήριο.Δεν έχω ούτε το κουτί του το βρήκα χθες στην αποθήκη.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Στη διαχείριση συσκευών στο εμφανίζει κανονικά; Το δοκίμασες σε κάποιο παιχνίδι που θυμάσαι ότι λειτουργούσε σίγουρα στο παρελθόν; 

dim mix απάντησε πριν 6 έτη

Θελω να αγοράσω ένα gamepad για pc έως 20€ για να παίζω fortnite.βρηκα το oem DL-50x.Αλλα έχω αμφιβολίες αν το fortnite μπορεί να παιχτεί με χειριστήριο.μπορειτε να μου προτείνετε ένα καλό gamepad έως 20€.Επισης παίζει το fortnite με χειριστήριο στο pc.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ναι, παίζει με χειριστήριο.
Αν ψάχνεις κάτι οικονομικό με δόνηση, αυτό έχει καλές κριτικές.
Κοντά στα 20 ευρώ θα βρεις ασύρματο, για να μην τρέχει το καλώδιο.

dim mix απάντησε πριν 6 έτη

Για να παίξω το fortnite με gamepad για pc στο laptop χρειάζεται καμία εφαρμογή ή απλός εγκατάστατω το χειριστήριο με τους drivers και παιζω.Επισης το χειριστήριο που μου έδειξες είναι πολύ ωραίο ευχαριστώ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Σε πολλά παιχνίδια μόλις το συνδέσεις είσαι έτοιμος. Αν δεν δουλέψει, απλά πας στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και επιλέγεις ως τρόπο χειρισμού το χειριστήριο. 

dim mix απάντησε πριν 6 έτη

Αυτό το gamepad που μου έδειξες λέει ότι υποστηρίζει μέχρι windows 7.Μπορει να λειτουργήσει και με windows 10;Επίσης έχει cd για εγκατάσταση των drivers;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Τα περισσότερα gamepad δεν χρειάζονται καθόλου Drivers, αναγνωρίζονται αυτόματα. Μπορείς πάντως να μπεις στο site της εταιρείας, να δεις αν υπάρχουν Drivers για να κατεβάσεις.
Drivers σε CD? Που είμαστε, στο 1998?