Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπρόβλημα με bsplayer
Nikos Koukakis ρώτησε πριν 10 έτη

εδω και καιρο ειχα βαλει κατι προγραμματα σαν ασπιδα firewall και κατι τετοια που ακομα και για τα πιο απλα με ρωταγαν για διαφορα προγραμματα που ανοιγαν,ετσι εγινε και στο bsplayer που μαλλον πατησα κατι λαθος και το bs player δεν δουλευε καλα.Έσβησε ολα αυτα τα προγραμματα και ξαναεβαλα το bs player και καποιοες φορες μολις παει να ανοιξει μια ταινια μου πεταει ενα σαν σφαλμα το οποιο δεν μπορεσα να συγκρατησω τι ακριβως αναφερόταν και μολις παιζει η ταινια εκτος οτι εχει αθλια εικονα παει και λιγο αργα και κολλαει.Πρωτον αυτο το προβλημα και δευτερον οταν κατεβαζω μαι ταινια και ειναι μεσα σε φακελο και κατεβαζω τους υποτιτλους μολις ανοιγω τον φακελο της ταινιας βλεπω κανονικα οτι εχουν κατεβει οι υπότιτλοι.Οταν ομως κατεβαζω μια ταινια και ειναι μονο το αρχειο χωρις να ειναι σε φακελο μολις κατεβαζω υποτιτλο ενω παιζουν κανονικα στην ταινια δεν το βλέπω πουθενα να εχει εγκατασταθει καπου ο υποτιτλος.Έφτιαξα ακομα και καινουργιο φακελο για αλλη ταινια και προσπαθησα να κατεβασω τους υποτιτλους αλλα και παλι οι υποτιτλου δεν φαινεται να εχουν εγκατασταθει μέσα στον φακελο που του εφτιαξα παρολο που τους παιζει κανονικα στην ωρα της ταινιας..

3 Απαντήσεις

Nikos Tsoumakis απάντησε πριν 10 έτη

αν ντε και καλα θες το bs player τοτε ξανατρεξτο δεσ τι γραφει το προβλημα και γραψτο στο google.Θα σου προτεινα το vlc για ταινιες και πιο καλο ηχο εχει και το μενου του ειναι ευχρηστο παντα κατα την γνωμη μου

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Νίκο, το να βάζεις πολλαπλά προγράμματα για το ίδιο πράγμα είναι η πιο απλή συνταγή για να καταστρέψεις το λειτουργικό σου σύστημα. Ακόμη κι αν τα βγάλεις μετά, έχουν αφήσει υπολείμματα, που δεν πρόκειται να καθαρίσουν όλα με τίποτα.

Όπως λέμε πως "είσαι ό,τι τρως", το λειτουργικό σου σύστημα είναι ό,τι του εγκαθιστάς. Όσο το φορτώνεις με σκουπίδια, τίποτα δεν θα λειτουργεί σωστά.

Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα format και να μην βάλεις κανένα πρόγραμμα για firewall, το firewall των Windows σε συνδυασμό με το NAT του router είναι υπέρ αρκετά.

Nikos Koukakis απάντησε πριν 10 έτη

Σας ευχαριστώ παιδιά.Νίκο θα κοιτάξω το vlc.Πολύ καλο ειναι to Ace Stream HD.Εκπληκτική εικόνα και πολλες δυνατότητες,Μπορεις να δεις με αυτο το προγραμμα ταινιες-torrent χωρις να τις κατεβασεις με την αναλυση που ειναι και ολα τα σχετικά..