Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠρόβλημα με cloud υπηρεσία onedrive
Σπυρος Λιανας ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα σας. Εχω αγορασει αποτον Φεβρουαριο ενα κλειδι για Office 365 for business μεσω Keysworlds. Εδω και ενα μηνα  ( μπορει και παραπανω) αντιμετωπιζω το εξης θεμα, προσπαθω να μπω online στο Onedrive cloud  και λαμβανω συνεχεια την παρακατω : 
https://tooctrler-my.sharepoint.com/_layouts/15/Throttle.htm#1033

Something's not right

The page you requested is temporarily unavailable. We apologize for the inconvenience, please check back in a few minutes.

Σε επικοινωνια με την Keysworlds, μου στειλανε ενα email το οποιο δεν βοηθησε. Μηπως εχετε καποια ιδεα τι συμβαινει???

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δοκίμασες να μπεις και από διαφορετικό browser?

Σπυρος Λιανας απάντησε πριν 4 έτη

Καλημερα. Δοκιμασε ολους τους γνωστους browser και απο incognito/private window. Το αποτελεσμα το ιδιο. Υπαρχει μηπως καποια αλλη βοηθεια???

Σπυρος Λιανας απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπερα και παλι. Εχετε μηπως καμια αλλη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω????

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Σπύρο, από ότι βλέπω και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν βλέπω κάποια λύση...ρίξε και εσύ μια ματιά εδώ και εδώ.

Σπυρος Λιανας απάντησε πριν 4 έτη

Γιωργο σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Διαβαζοντας τα σχολια των χρηστων που αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα, αναφερεται στο οτι επικοινωνησε με την Microsoft  και του ειπανε οτι η αδεια του ειναι παρανομη και γι'αυτο τον μπλοκαρανε. Αν ισχυει κατι τετοιο , να σε ενημερωσω οτι την συγκεκριμενη εταιρεια ( KEYSWORLDS) την διαφημιζετε ως εγγυημενη και γι'αυτο προχωρησα στην αγορα απο εκει. Η εξυπηρετηση πελατων τους εχει παψει να μου απανταει εδω και πολλες βδομαδες παρα τα επανειλλημενα email που εστειλα. Ξερετε να υπαρχει καποιο αλλος τροπος επικοινωνιας περαν των email support@keysworlds & service@keysworlds.com

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Σπύρο, δεν γνωρίζουμε άλλο τρόπο επικοινωνίας. Με τις άδειες για Windows και Office 2019 που έχουμε χρησιμοποιήσει δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα..