Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπρόβλημα με drivers
Dimitris Kois ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα κε Άγγελε,
Εδώ και λίγο καιρό έχω κάνει φορματ στο λαπτοπ μου (sony vaio intel core pentium 2.0 ghz, 3 gb ram ddr2, σκληρός 232 gb) διάβασα το άρθρο σας 'Πώς βρίσκω Drivers για οποιαδήποτε άγνωστη συσκευή ' έψαξα στα 2 sites που δίνετε , οι drivers που βρήκα ήταν αυτοι που έψαχνα αλλά ήταν για windows vista μονο ενω εγω στο laptop εγκατέστησα μετά το format τα windows 8.1 pro 32 bit.Επίσης η μία απο τις 2 άγνωστες συσκευές εμφανίζει (αφού έβαλα τον εξωτερικό σκληρό και δεν μου τον εμφανίζει ) για αναγνωριστικά υλικού γράφει STORAGE\volume, θα μπορούσατε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω;

6 Απαντήσεις

Dimitris Kois απάντησε πριν 9 έτη

Κε Άγγελε τλκ τι μπορώ να κάνω αν οι drivers είναι για παλαιότερα windows απο αυτά που έχω εγκαταστήσει (π.χ. xp σε 8.1)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δημήτρη, οι drivers για παλαιότερα Windows δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσουν σε νεότερα.

Επειδή είναι παλιό το laptop - και η Sony ούτως ή άλλως σταμάτησε να φτιάχνει τα Vaio - είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν drivers για Windows 8.1.

Γράψε μου τα αναγνωριστικά που βρήκες από τον οδηγό, να δω αν θα μπορέσω να βρω κάτι. Αλλά μπορεί απλά να μην υπάρχουν drivers για 8.1, είναι ένα ρεαλιστικό ενδεχόμενο.

Dimitris Kois απάντησε πριν 9 έτη

Αναγνωριστικά υλικού:
ACPI\VEN_SNY&DEV_5001

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δες εδώ, ο συγκεκριμένος χρήστης είχε το ίδιο πρόβλημα, και τελικά του λειτούργησε ο Driver των Windows 7.

Dimitris Kois απάντησε πριν 9 έτη

Τελικά κε Άγγελε, δεν γίνεται τίποτα, κάτι που θα μπορούσα να κάνω τώρα;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Κατέβασε και τρέξε ένα CPU-Z να δεις τι μάρκα είναι η μητρική, μήπως ο κατασκευαστής έχει δικούς του driver. Που είναι πολύ αμφίβολο, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις.