Γιώργος Μπέλλας ρώτησε πριν 4 έτη

Έχω ένα πρόβλημα με το facebook, ένας φίλος με είχε βάλει ως ετικέτα σε μια δημοσίευση που έλεγε το πως να δείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο facebook, έκανα αφαίρεση ετικέτας αλλά έκανα και το λάθος να πατήσω στον σύνδεσμο που θα δείτε στην φώτο, https://imgur.com/a/eoV5waF και από τότε εμφανίζεται και σε εμένα αυτή η δημοσίευση και ότι έχω βάλει σε ετικέτες άλλα 96 άτομα. Άλλαξα τον κωδικό μου στο facebook και Antivirus έχω το Bitdefender Internet Security, έκανα και κάποιες ρυθμίσεις στον λογαριασμό μου μήπως και το σβήσει οριστικά αλλά δεν έγινε τίποτα. Τί μπορώ να κάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση?

9 Απαντήσεις

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 4 έτη

Έκανα και πλήρη εκκαθάριση του ιστορικού, όλα τα έσβησα αλλά τίποτα.

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, δοκίμασες την επιλογή "βρείτε υποστήριξη και κάντε αναφορά" ?

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, όχι δεν το δοκίμασα αυτό αλλά απ' ότι το έψαξα λίγο στο κέντρο βοήθειας στο facebook λέει να πάω στην δημοσίευση που θέλω να αναφέρω και πάνω δεξιά έχει 3 τελείες, να πατήσω πάνω και να βρω την επιλογή "βρείτε υποστήριξη ή αναφέρετε την δημοσίευση", αλλά δεν έχει πουθενά τέτοια επιλογή. Η μόνη επιλογή που έχει είναι "απενεργοποίηση ειδοποιήσεων για αυτήν την δημοσίευση" αλλά δε νομίζω πως είναι η επιλογή που θα με βοηθήσει.

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Από κινητό ή από pc? Κάνε δοκιμή και στα 2 μπας και... 

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Επίσης ίσως αν κάποιος φίλος σου δει το post αυτό (αρκεί να μην είναι ένας από τους 96) πιθανώς να μπορεί να κάνει αναφορά. Δοκίμασε και αυτό.

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 4 έτη

Είδα αν μπορώ να κάνω κάτι από το κινητό αλλά όχι τίποτα. Μμ αυτό ναι ίσως και να γίνεται αλλά δεν ξέρω στα σίγουρα. Σε ευχαριστώ πάντως πολύ Γιώργο!

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Ελπίζω να βρεις άκρη γρήγορα. Δεν είμαι από το team του pcsteps οπότε ίσως κάποιος από το team να σου πει κάτι επιπλέον. Καλή συνέχεια 🙂

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 4 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Ε και αν δεν βρω άκρη τελικά μία λύση υπάρχει..διαγράφω το facebook μια και καλή.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο, δοκίμασε να κάνεις και έναν έλεγχο για malware, όπως αναφέρουν και εδώ.