Vasilis Mykoniatis ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας παιδιά
Εχω ένα λάπτοπ Lenovo ThinkPad A475. Άρχισε ξαφνικά να μην δουλεύει η συσκευή σκαναρισματος δαχτυλικου αποτυπώματος και πήγα στην διαχείριση συσκευών και έκανε εντελώς κατάργηση των βιομετρικών χαρακτηριστικών του λάπτοπ. Έκανα επανεκκίνηση και δεν ξανά εμφανίστηκαν. Προσπαθώ να τα εγκαταστήσω ξανά και δεν μπορώ. Τι να κάνω άμα μπορείτε απάντησε μου άμεσα.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Βασίλη, ψάξε στη σελίδα του κατασκευαστή του laptop για fingerprint drivers έτσι ώστε να τους εγκαταστήσεις χειροκίνητα..

Vasilis Mykoniatis απάντησε πριν 2 έτη

Αδερφέ σε ευχαριστώ επανήλθε ο driver απλά συνεχίζει να μην λειτουργεί καθόλου. Συγκριμένα μου βγάζει κωδικός σφάλματος 10, προσπάθησα να του κάνω ενημέρωση και ακόμα τα ίδια, επίσης τον έκανα απεγκατάσταση και έκανα επανεκκίνηση και ακόμα μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. Όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο το δαχτυλικό αποτύπωμα και η αναγνώριση προσωπου του windows hello.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Βασίλη, να φανταστώ ότι έχεις Windows 10 και όχι 11..κάνε μία σωστή απεγκατάσταση της εφαρμογής και δοκίμασε να την περάσεις ξανά..εάν και πάλι δεν τα καταφέρεις προχωράς σε format..εάν και πάλι υπάρχει το πρόβλημα μπορεί να είναι θέμα hardware της συσκευής.. 

Vasilis Mykoniatis απάντησε πριν 2 έτη

Το έκανα έφυγε το erro code 10 που μου έβγαζε αλλά όταν πάω να ανοίξω το πρόγραμμα για το σκανάρισμα του δαχτύλου, ανοίγει κανονικά αλλά δεν λειτουργεί η συσκευή για να γίνει το σκανάρισμα. Δεν ανάβει καν το λαμπάκι του δαχτυλικού αποτυπώματος.
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δοκίμασε να κάνεις και format...εάν δεν διορθωθεί, τότε μάλλον η συσκευή αυτή είναι προβληματική..