George Graut ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια στο team του PCsteps, σήμερα ξαφνικά όταν πάω να συνδεθώ στο gmail, με συνδέει και μετά από 10 με 20 δευτερόλεπτα περίπου μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα και μετά με πετά έξω από τον λογαριασμό μου:
http://prntscr.com/pckeb9 
Στο "μάθετε περισσότερα" με βγάζει σε αυτό το link https://support.google.com/chrome/answer/165139?visit_id=637053805836352954-2848948004&rd=2
Να πω πως το πρόβλημα αυτό μου εμφανίστηκε όταν πήγα να συνδεθώ με την απομακρυσμένη σύνδεση chroome μέσω του tvbox. Συνδέομαι 2-3 φορές κάθε βδομάδα με αυτόν τρόπο. Μπήκα σε μια διαδικασία, να αναβαθμίσω την εφαρμογή, να αλλάξω κωδικούς, να επανεγκαταστήσω την εφαρμογή κτλ. Μετά κατάλαβα ότι το θέμα είναι στον λογαριασμό μου, αλλά δε νομίζω το πρόβλημα να δημιουργήθηκε από αυτά που έκανα καθώς όπως είπα το πρόβλημα μου βγήκε πριν προβώ στις ενέργειες που προείπα. 

7 Απαντήσεις

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Τώρα μόλις μπήκα και από το gmail του πατέρα μου από το ίδιο pc, και είδα ότι βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Δοκίμασα να μπω και από firefox, κινητό, tvbox και σε όλα έμπαινε κανονικά. Οπότε το θέμα είναι στο chrome που χρησιμοποιώ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο
Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά τον browser που εμφανίζει το πρόβλημα. 

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, το θέμα λύθηκε με το gmail αν και για να καταφέρω να πάρω back up μου πήρε λίγη ώρα καθώς όλο με πετούσε απ' έξω (λόγω του προβλήματος που προανέφερα). Το θέμα όμως είναι ότι τώρα βγήκαν κάποια άλλα θέματα στην πορεία. Όταν μπήκα μέσω του hotmail που έχω ως λογαριασμό για back up του chrome για κάποιο λόγο μόλις έβαζα τον κωδικό για να γίνει η έγκριση με πετούσε στο gmail (το οποίο δεν το είχα συνδεμένο στο youtube κατα την διαδικασία). Το δοκίμασα 2-3 φορές και μου έκανε το ίδιο, δεν ξέρω αν αυτό είναι σοβαρό θέμα (μάλλον όχι). Πάντως το outlook που μπήκα για δοκιμή μια χαρά μπήκε το hotmail, και στο gmail όλα οκ.
Το άλλο θέμα που μου βγήκε, που δεν ξέρω αν είναι είναι πρόβλημα είναι το ότι δεν κατάφερα ακόμα να συνδεθώ από το tvbox στο pc. Γενικά έγινε update στο site και έχει αλλάξει, μου λέει να συνδέσω το pc μου στο διαδίκτυο, το κάνω και στην συνέχεια εισάγω ένα κωδικό που μου ζητάει. Μόλις γίνει αυτό μου βγάζει την εικόνα της επιφάνειας εργασίας μου σε πολλαπλές οθόνες, όπως όταν κάνει κάποιος stream (πολλαπλές οθόνες δείχνει μόνο στο site για την σύνδεση, στις άλλες καρτέλες είναι όλα κανονικά όπως είναι και το λογικό). Πρώτα δεν γινόταν έτσι, όπως και να χει αφότου το έκανα αυτό το tvbox δεν μπορούσε να συνδεθεί πάλι. Έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπορείς να μας ανεβάσεις κάποιο screenshot για να καταλάβω καλύτερα το πρόβλημα; Ανέβασε την εικόνα στο Imgur και στείλε μας τον σύνδεσμο.

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Ανοίγω αρχικά το "chrome remote desktop" στο pc εφόσον έχω ήδη συνδεθεί στον λογαριασμό μου (gmail). To πρώτο που βγάζει είναι το pc μου (το έχω σβήσει με κόκκινο) https://prnt.sc/pd2dp7 μετά πατάω κλικ και μου ζητάει κωδικό http://prntscr.com/pd2dxv και μετά με συνδέει και μου δείχνει την οθόνη μου πολλές φορές http://prntscr.com/pd2g3v 
Μετά πάω στο tvbox, ανοίγω την εφαρμογή, μου εμφανίζει το pc μου, πατάω σύνδεση, φορτώνει και στο τέλος με ξαναβγάζει στην αρχή που μου εμφανίζει το pc μου. Επίσης λέει επάνω στην εφαρμογή του tvbox όταν κλείσω την εφαρμογή από το pc ότι ήταν ενεργός πριν κάποια δευτερόλεπτα.

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Επίσης τώρα το απόγευμα ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα με το gmail μόνο στο chrome, θα το ξανακάνω επαναφορά κάποια στιγμή, αλλά θέλω να δω μήπως τελικά το θέμα το δημιουργεί η εφαρμογή. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, απλά το είπα πληροφοριακά.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δεν κατάφερα να βρω κάποια αναφορά σε όμοιο πρόβλημα, ούτε να αναπαράγω την ίδια κατάσταση. Με άλλες συσκευές γίνεται το ίδιο;

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι απλά η εφαρμογή έχει κάποιο bug με το συγκεκριμένο TV BOX.