Dimitris ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, χρειάζομαι μια βοήθεια για ενα θέμα. Δεν ξερό αν εχει τύχει σε κάποιον αλλα έγινε το εξής. Με το gmail που εχω συνδέομαι στο sync στους browsers για να εχω κωδικούς, αγαπημένα κ.τ.λ.π. Απέκτησα νεα συσκευή τηλεφώνου και ήθελα να βάλω το gmail μου για play store και αλλα. Ομως για έναν περιεργο λόγο ενώ έβαζα σωστά τον κωδικό, δεν τον δεχόταν με τίποτα. Ο κωδικός ήταν σίγουρα σωστός καθώς αποθηκεύεται και μπαίνω αυτόματα, επίσης τον είδα και στο account.google που τους εμφανίζει όλους. Αποφάσισα να αλλάξω τον κωδικό στο gmail μήπως και καταφέρω κάτι αλλα μάταια, το ίδιο σφάλμα.
Τώρα μετά από αυτό εχω το εξης θέμα. Λάγο του ίδιου λογαριασμοί google στο sync, δεν με συνδέει στον συγχρονισμό γιατί άλλαξα τον κωδικό και βγαζει λάθος. Όταν πάω να τον αλλάξω μου βγαίνει μήνυμα οτι θα γινει διαγραφή και θα χαθούν ολα τα δεδομένα. Αυτο τώρα πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, δηλαδή αν ξεχάσω τον κωδικό μου γιατί να διαγράφουν οι κωδικοί τα αγαπημένα και όλα αυτά από τον server της google?
Μήπως γνωρίζεται καμιά λύση?

4 Απαντήσεις

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Άκυρη η ποιο πάνω ερώτησή. Χωρείς να κανω τίποτα έφτιαξε και με βάζει με τον νεο κωδικό που προσπαθούσα επί ώρα και στο sync αλλα και στο gmail στο κινητό. Δεν ξέρω ίσως έπεσα σε πρόβλημα server? τι να πω. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,
Μπορεί να ήταν και κάποιο πρόβλημα της cache του browser σου. 

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Ναι μπορεί να ήταν και αυτό Γιώργο αλλα μου φαίνεται περίεργο γιατί το παρουσίασαν 2, chrome και firefox. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μπορεί να είχαν κολλήσει και οι server της εταιρίας. Αν δεν στου εμφανίσει πάλι, λογικά θα ήταν αυτό.