nick albin ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα!! Είμαι νέος στην κοινότητα του PCsteps . Θέλω μια βοήθεια με τον KODI . Έχω χτίσει τον Kodi με TEMPEST , THE CREW, MARAUDER, SEREN, SHADOW (REAL DEBRIT) RISINGTIDES, SAFE KODI, A4KSUBTITLES .... και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το skin Aeon Nox skin και φτάσουμε στο βήμα '' Μόλις πατήσουμε στο ναι για να ορίσουμε το νέο κέλυφος, είναι σημαντικό να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο για να διαμορφώσει το νέο περιβάλλον'' τότε η εφαρμογή κλείνει και δεν μπορεί να ανοίξει ξανά. Ακολούθησα τα βήματα στα προβλήματα με kodi αλλά πάλι δεν ανοίγει. Έκανα την πρώτη φορά εγκατάσταση του Kodi μέσω microsofte store . Μετά και αφού συνέβη ακριβώς το ίδιο έκανα απεγκατάσταση και στη συνέχεια κατέβασα την εφαρμογή κανονικά και εγκατέστησα από την αρχή όλα τα πρόσθετα... και φτάνοντας στο σημείο πάλι εγκαταστάσεις του AEON NOX έκλεισε το Kodi χωρίς να μπορώ να το ανοίξω ..........αν μπορείτε να με βοηθήσετε Ευχαριστώ Πολύ

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, 
σε μια δοκιμή που κάνεμα πριν από λίγο, το Aeon Nox skin μέσα από το επίσημο αποθετήριο του Kodi εγκαθίσταται και τρέχει απρόσκοπτα. Πρέπει να δοκιμάσεις να γυρίσει την γλώσσα του περιβάλλοντος του Kodi  προσωρινά στα Αγγλικά, και μετά να κάνεις την εγκατάσταση του skin. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, πρέπει να ελέγξεις αν ο φάκελος χρήστη στα Windows είναι στα ελληνικά. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τον μετονομάσει με λατινικά.
www.pcsteps.gr/258119-φάκελος-χρήστη-στα-windows-ελληνικά/
Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Crew skin που μοιάζει με το Aeon Nox skin. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν προσαρμόζει εύκολα το όποιο φόντο θέλει ο χρήστης.
www.pcsteps.gr/199298-kodi-addons-kodi-skin-kodi-add-ons/