Βασίλης Σταυρακάκης ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας,
Κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στις ταινίες μου ή στις σειρές από το Seren μου βγάζει τα 2 αυτά σφάλματα.
Τον οδηγό τον είχα ακολουθήσει βήμα βήμα και είχα κάνει πληρωμή στο real-Debrid το οποίο λειτουργεί κανονικά (υποθέτω).
Το πρόβλημα όταν βγάζει αυτά τα 2 σφάλματα είναι ότι δεν θα βρει torrents για το οτιδήποτε αλλά επίσης δεν βλέπει τις λίστες που έχω κάνει για σειρές και ταινίες μέσω Trakt.
Ξανά διάβασα τον οδηγό και πήγα να κάνω βήμα βήμα ότι έλεγε αλλά δεν είχε διαφορά. Το Trakt είναι συνδεδεμένο επίσης από ότι είδα και μπορώ να στείλω Screenshots αν χρειάζεται.
Είμαι ανοιχτός σε όλα καθώς το Kodi αντικατέστησε όλα τα υπόλοιπα με ευκολία.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,

1 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, Αρχικά ελέγχεις αν έγιναν όλες οι τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις, επίσης ότι καθάρισες και το cache του Seren μέσα από τα εργαλεία του. Αν συνεχίσει το σφάλμα, καταργείς το Seren προσωρινά, κάνεις επανεκκίνηση το σύστημα και στο Kodi, και το εγκαθιστάς ξανά από το αποθετήριο του.
Αν και πάλι σου βγάζει το ίδιο σφάλμα πρόσθεσε το Kodi Logfile Uploader από το επίσημο αποθετήριο του Kodi, (πληκτρολόγησε αυτό το όνομα στην αναζήτηση προσθέτων και θα στο εμφανίσει για να το εγκαταστήσεις).
Κατόπιν τρέξε ξανά το Seren και μετά εκτελείς το Kodi Logfile Uploader, πατάς στο κουμπί Upload (δίπλα από το view) που θα εμφανιστεί, και στείλε μας το link ή το QRcode που θα δεις και επισημαίνουμε στην τελευταία εικόνα: https://imgur.com/a/1MlQUQd