Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με lg g2 το οποίο δεν ανοίγει
Giorgos Iordanidis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα στην παρέα του pcsteps.gr.

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό lg g2. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το λογισμικό cyanogenmod αντί για το ήδη υπάρχον android που υπήρχε μέσα στο κινητό και σε κάποια φάση έκανα κάποιο λάθος και κατέληξα με ένα κινητό το οποίο, πατώντας το κουμπί για να το ανοίξω, ανοίγει μόνο για να μου εμφανίσει το μήνυμα:
"ERROR: boot certification verify
secure booting error
cause: boot certification verify" και στη συνέχεια η οθόνη παραμένει ενεργή αλλά μαυρισμένη.

Τώρα θα μου πείτε γιατί να ασχοληθώ με κάτι που δεν ξέρω και θα έχετε δίκιο προφανώς, απλά προσπαθώ εδώ και μία μέρα να βρω μια λύση και η μόνη στην οποία κατέληξα είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142, αλλά από το πρώτο κιόλας βήμα που υποδεικνύει ("ls /dev/sd*" στο terminal) έχω πρόβλημα (το terminal μου εμφανίζει μόνο την πρώτη γραμμή από αυτά που θα έπρεπε -/dev/sda /dev/sda1 /dev/sda2 /dev/sda5-).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε!

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Γιώργο.

Όταν συνδέεις το κινητό το εμφανίζει στα Devices?

http://i.imgur.com/xo4DQI8.png

Πάντως, ούτε στο δικό μου ubuntu βγάζει το κινητό στο ls /dev/sd* ή στο sudo blkid, που εμφανίζει αντίστοιχα τους δίσκους.

Ίσως να έχει αλλάξει κάτι στο πώς αναγνωρίζουν οι τελευταίες εκδόσεις του Ubuntu τα κινητά. Για δοκίμασε να κατεβάσεις το Ubuntu 12.04 και να το τρέξεις από Live USB να δεις αν αναγνωρίζει το κινητό σαν dev/sd* συσκευή.

Giorgos Iordanidis απάντησε πριν 9 έτη

Δεν το αναγνωρίζει ούτε σαν συσκευή στο Ubuntu, ό,τι κι αν έψαξα και βρήκα δε μπορώ να κάνω κάτι και θα το στείλω για service...

Άγγελε σε ευχαριστώ πολύ!