Giannis Pierropoylos ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια και χαρά σε όλους. Αγόρασα μια συσκευή miracast ''Anycast plus'' λέγεται  και προσπαθώ να τη κάνω να λειτουργήσει. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μεταφέρω το you tube στη τηλεόραση, αντε και καμιά ταινια απο το κινητο. Όμως όταν το βαζω στη λειτουργια ''miracast'' και μεταφερω την οθόνη του κινητου έχω έναν ενοχλητικό θόρυβο απο τα ηχεία της τηλεορασης παρόμοιος  με αυτόν που κάνει το ραδιόφωνο όταν έχουμε κλίση από το κινητό. Τι μπορεί να συμβαίνει;

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιάννη, ποιο κινητό έχεις και τι Android ? Κάνε μία αναζήτηση στο YouTube για περισσότερες οδηγίες, όπως αυτό το video.

Giannis Pierropoylos απάντησε πριν 7 έτη

 Καλησπέρα. Έχω το zte blade s6 και με νεότερες δοκιμές που έκανα με άλλη συσκευή (xperia M) το Anycast παίζει μια χαρά. Άρα μάλλον φταίει η συσκευή μου.. Έκανα δοκιμές και με το λαπτοπ ομως φαινεται ότι δεν υποστηρίζει τη λειτουργια miracast. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει καποια προσθαφαιρούμενη συσκευή για το λάπτοπ ώστε να μπορώ να μεταφέρω την εικόνα του στην tv χωρις καλώδιο hdmi.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Υπάρχουν ασύρματα hdmi video sender αλλά ειναι αρκετά ακριβά. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Οπότε μάλλον Γιάννη είναι θέμα συμβατότητας με τη συσκευή σου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια συμφέρουσα λύση για να μεταφέρεις την εικόνα από το laptop ασύρματα.