Georg Kotis ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα και Καλή Κυριακή.
Έχω το MS OFFICE 2010 (νόμιμο) αλλά επειδή θέλω πάντα να δοκιμάζω κάθε τι νέο, εγκατέστησα το MS OFFICE 2016 (όχι νόμιμο). Μετά από 10 μέρες, αφού διαπίστωσα πως για έναν μέσο χρήστη δεν έχει και οφθαλμοφανείς διαφορές, το απεγκατέστησα (IOBIT Uninstaller) και τώρα θέλω να εγκαταστήσω πάλι το MS OFFICE 2010. Αλλά αυτό δεν γίνεται γιατι βγαίνει μήνυμα λάθους πως επειδή έχω εγκαταστήσει το MS OFFICE 2016 one click η έκδοση που θέλω τώρα να εγκαταστήσω δεν είναι συμβατή. Έχω κάνει όποια διαγραφή αρχείων υπήρχαν στο C: αλλά το πρόβλημα υπάρχει. Ούτε η εκκαθάριση με το CCleaner βοήθησε.
Έχω τα Windows 10 October 2018.
Μπορείτε να βοηθήσετε; Δεν θέλω να μείνω με το παράνομο πρόγραμμα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα Γιώργο,
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις επαναφορά των Windows, διατηρώντας τα αρχεία και τις εφαρμογές σου. Μόνο κάποια προγράμματα μπορεί να χάσεις.

Georg Kotis απάντησε πριν 5 έτη

Γειά σου Γιώργο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που Κυριακάτικα κάθησες και ασχολήθηκες με το πρόβλημά μου. Υπάρχει όμως και μια άλλη λύση, που εφάρμοσα. Απεγκατάσταση του προγράμματος με το "Revo Uninstaller Free Edition". Καθάρισε τα πάντα μια χαρά και έτσι μπόρεσα να εγκαταστήσω πάλι το MS Office 2010. Φαίνεται πως η εγκατάσταση του 2016 άφηνε κατάλοιπα που τα ανίχνευε η εγκατάσταση του 2010 και έβγαζε μήνυμα λάθους.
Σου εύχομαι καληνύχτα και Καλή Εβδομάδα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Γιώργο