Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠρόβλημα με program files μετά από αναβάθμιση
dim mix ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα ομάδα ,
Πρόσφατα αναβάθμισαν τον υπολογιστή μου προσθέτοντας έναν 250 gb ssd (samsung 970 evo plus ), στον οποίο έκανα καθαρή εγκατάσταση των windows 10, και έναν hdd wd blue 2tb. Επίσης έκανα format τον παλιό μου δίσκο που ήταν ένας wd blue 1 tb. Οι φάκελοι program files και program files x86 είναι δημιουργημένοι στον ssd και έτσι όταν πάω να κατεβάσω ένα παιχνίδι αρχικά το κάνει direct στους PF x86 που είναι στον C: και όταν πάω να το αλλαξω για να το βάλω στον D: δεν έχω αυτούς τους φακέλους . Η ερώτηση μου είναι χρειάζεται κάπως να δημιουργήσω έναν δεύτερο τέτοιο φάκελο και στον hdd ή απλά μπορώ να κατεβάσω κανονικά προγράμματα στον D χωρίς να τα τοποθετώ σε έναν από τους παραπάνω φακέλους ? 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Όταν κάνεις εγκατάσταση ένα πρόγραμμα, σε ρωτάω σε ποιον δίσκο ακριβώς θέλεις να εγκατασταθεί. Θα δημιουργήσει ο installer μόνος του ότι φακέλους χρειάζονται.

dim mix απάντησε πριν 3 έτη

Θα ήθελα να εγκαταστήσω τα παιχνίδια στον hdd. Για παράδειγμα κατέβασα κάποια παιχνίδια από το gog τα οποία επέλεξα να κατέβουν στον hdd και απλά εγκαταστάθηκαν εκεί χωρίς να δημιουργηθούν κάποιοι φάκελοι όπως program files ή program files x86

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Έχω την εντύπωση πως οι συγκεκριμένοι φάκελοι δεν δημιουργούνται στον άλλον δίσκο, καθώς αφορούν τα Windows. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος όγκος των αρχείων του παιχνιδιού γίνεται εγκατάσταση στον δίσκο που επέλεξες.