Giannis Koutsos ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα. Εχω στην κατοχη μου το xiaomi redmi note 8 4gb ram 64 gb rom, και σημερα το πρωι ηταν κομπλε. Το βαζω στο συρταρι του γραφειου μου κ οταν γυρναω ανοιγω το συρταρι κ ειναι ετσι(φωτο). Η οθονη συνεχεια ανοιχτει χωρις ομως να μπορω να κανω κατι με ενα σπαστικο γκριζο χρωμα, κ το λαμπακι για τις ειδοποιησεις συνεχια ανοιχτο. Το κινητο αγοραστηκε 23/12/19, καινουργειο δηλαδη. Το προσεχω παρα πολυ και απο την πρωτη στιγμη μεσα στην θηκη. Δεν μπορω να καταλαβω. 1ον τι μπορει να εχει γινει; 2ον εχω την εγγυηση, αλλα θα γινεται με την εγγυηση ή θα μ λεν μα μου μα μου;

5 Απαντήσεις

Giannis Koutsos απάντησε πριν 4 έτη

Συγγνωμη δεν καταφερα να βαλω τις φωτο

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Επειδή το upload εικόνων δεν λειτουργεί, ανέβασε τις εικόνες στο Imgur και στείλε μας τον σύνδεσμο κοινοποίησης.

Δοκίμασε να πατήσεις το κουμπί μείωσης ήχου μαζί με το power για αρκετά δευτερόλεπτα και δες αν το κινητό επανέλθει μετά το reset.

Η εγγύηση καλύπτει κανονικά το πρόβλημα. Απ' όσο αναφέρεις, δεν έχεις κάνει κάποια λάθος ενέργεια εσύ.

Αν το κινητό είναι παραεισαγωγή, δεν καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία και υπεύθυνο για την εγγύηση είναι το κατάστημα.

Το κατάστημα μπορεί να πει κάποια δικαιολογία, αλλά αν επιμείνεις λογικά θα το αντικαταστήσει ή θα το επιδιορθώσει.

Giannis Koutsos απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω πολυ. Τελικα δεν χρειαζονται οι εικονες εφτιαξε με τον τροπο π μ ειπατε. Ευχαριστω

Fani Anoudi Karadai απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας γνωρίζετε οι ταινίες στο πίσω μέρος της συσκευήςredmi 8 για ποιο λόγο υπάρχουν.κ αν κοπούν κατά λάθος? Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη? Σας ευχαριστώ faniAnoudi@yahoo.com

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Φανή

Πρέπει να ανοίξεις δική σου ερώτηση για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν ειδοποιήσεις σε άλλους χρήστες.