Dimitris Bour ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας. Εχω ενα ρουτερ speedport του οτε. Η συνδεση ειναι ενος χρονου. Παντα ειχα θεμα με αποσυνδεσεις δλδ μια ή δυο φοερες το μηνα θα εκανε κατι το οποιο ηταν λιγο οποτε δε το εδινα σημασια. Τις τελευταιες μερες το πραγμα εχει ξεφυγει κανει πανω απο 20 αποσυνδεσεις μεσα σε μια μερα. Πηρα τηλ το οτε και μου ειπε οτι ειναι θεμα μικρης ταχυτητα και εστειλε τεχνικο σπιτι. Ο τεχνικος ειπε οτι το προβλημα εινια στην εσωτερικη καλωδιωση. Του κκατεστησ σεφες οτι το προβλημα μου δεν ειναι η χαμηλη ταχυτητα (αντι για 17 καποιες φορες μεσα στη μερα επεφτε στο 7 ) αλλα οι αποσυνδεσεις, μου διαβεβαιωσε οτι φταιει η γραμμη μου και να φωναξω ηλεκτρολογο. Φωναζω ηλεκτρολογο αλλαζω τη γραμμη και το προβλημα συνεχιζεται. Παιρνω ξανα τηλ τον οτε και μου ελεγε παλι για χαμηλη ταχυτηα τους εξηγω οτι το προβλημα εινια οι αποσυνδεσεις. Ερχεται παλι ο ιδιος τεχνικος ο ποιος ηταν εριστικος και μου ελεγε οτι με αυο που εκανα και ξαναπηρα τηλεφωνο θα εχει αρνητικη βαθμολογια. Τεσπα του λεω οτι αλλαξα ολη μου τη γραμμη και ως διαμαγιας αρχιζει να μου λεει οτι φταιει η πρζα του τηλεφωνου. Συνδεει τα καλωδια στη πριζα λεγοντας μου οτι ο ηλεκτρολογος δε τα εβαλε σωστα μου δειχνει την ταχυτητα του ιντερνετ και λεει ολα καλα. Του λεω οτι το θεμα ειναι οι αποσυνδεσεις και οχι η ταχυτητα και μου απανταει οτι απο αυτο εφταιγε. Εχουν περασει 7 μερες απο τοτε ταχυτητα συνεχως 17 και οι αποσυνδεσεις ισα με 15 μεσα σε μια μερα. τι μπορει να φταει;;;; συγνωμη για το μακροσκελες μνμ μου. σας αποστελω και τα σοιχεια του ρουτερ μου απο τις μετρησεις που κανω.DSL Downstream 16601 kBit/s DSL Upstream 930 kBit/s DSL / Link In sync since 2021-10-18 17:43:38

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, τι να σου πω...δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να φταίει και έχεις αποσυνδέσεις...μήπως δοκίμασες και με άλλο router?

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Αν υπάρχει splitter ,δοκίμασε επίσης να το αλλάξεις μήπως εκεί είναι το πρόβλημα.
 
Οι τεχνικοί των Παρόχων έχουν κάποιο ηλεκτρονικό μηχανηματάκι και βρίσκουν το πρόβλημα. Κι εμείς κάποτε όταν βάλαμε ιντερνετ για 1η φορά ,ο ηλεκτρολόγος που βρήκαμε , δεν βρήκε το πρόβλημα και το βρήκε αυτός της Cyta .
Ήθελε αλλαγή στη συνδεσμολογία στην πρίζα του τηλεφώνου.