bill mank ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,
το κινητό μου είναι το Motorola moto g3 (android 6.0.1). Αγόρασα ένα selfie stick με καλώδιο αλλά όταν το συνδέω δεν εμφανίζεται το εικονίδιο επάνω στην οθόνη με τα ακουστικά και όταν πατάω το κουμπί του selfie stick αντί να τραβήξει φωτογραφία μου ανοίγει το google voice search. Κατέβασα εφαρμογές οπως το camera 360 ενεργοποίησα το volume key function αλλά πάλι τιποτα. Τι να φταίει? 
ΥΓ. σε άλλο κινητό λειτουργεί μια χαρά χωρίς καμία ενέργεια. 
Ευχαριστώ. 

6 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα.
Δες αν στην εφαρμογή των φωτογραφιών στις ρυθμίσεις υπάρχει κάτι που να αναφέρεται στα κουμπιά έντασης. Με αυτά λογικά θα μπορέσεις να χειριστείς το selfie stick.

bill mank απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα. 
Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στην εφαρμογή της κάμερας του κινητού γι αυτό κατέβασα την εφαρμογή camera 360 που την έχει, έκανα τις αλλαγές του volume key fuction αλλά και πάλι δεν λειτουργεί... 

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Χρήστες του κινητού αναφέρουν ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Κάποιοι το έλυσαν ρυθμίζοντας μέσω διαφόρων εφαρμογών τα κουμπιά έντασης, ώστε με αυτά να γίνεται η λήψη της φωτογραφίας. Έχεις δοκιμάσει κάποια τέτοια εφαρμογή;

bill mank απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασα  το camera 360, selfieshop camera και open camera αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε τίποτα. Δοκίμασα το selfie stick μου σε κινητό cubot Dinosaur και δουλεψε αμεσως χωρίς καμια ρύθμιση.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ναι, έχει να κάνει με το κινητό, όχι με το selfie stick. Αν καμία εφαρμογή δεν δουλεύει, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

bill mank απάντησε πριν 6 έτη

Μετά από τόσες μέρες που προσπαθώ να το λύσω δυστυχώς δεν βγάζω άκρη οπότε θα το αφήσω έτσι. Πάντως σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. :)