Γιώργος Θ. Δρακόπουλος ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα. 
Εδώ και μερικές ημέρες μου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στο kodi.
Έχω κάνει νέα εγκατάσταση το Leia 18.6 ( το ίδιο ισχύει και για το 18.5) και αφού αλλάξω γλώσσα προεπιλογής και ενεργοποιήσω να δέχεται και άγνωστες πηγές, προσπαθώ να ενεργοποιήσω το  skin aeon nox silvo.
Αφού το κατεβάσει και φτάσει στην καρτέλα να το ενεργοποιήσω, κατά την φόρτωση με πετάει έξω και σε κάθε απόπειρα επανέναρξης του kodi με πετάει έξω επίσης.
Στον φάκελο του kodi δημιουργείται αρχείο kodi_crashlog και έγγραφο κειμένου kodi_stacktrace-18.6 Git_20200229-8e967df921-20200307-211553, το οποίο αναφέρει:  Thread 6648 (process 1244)
# 0
Σε κάθε νέα απόπειρα έναρξης δημιουργεί νέο kodi_crashlog και νέο kodi_stacktrace, που αναγράφει φυσικά νέο Thread ***** και νέο (process *****).
Παλαιότερο (2 εβδομάδων) δικό μου build με το ίδιο skin το φορτώνει κανονικά και χωρίς πρόβλημα.
Το kodi είναι εγκατεστημένο σε υπολογιστή με win 10 home.
Έκανα επανεγκατάσταση των windows και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.
Σας ευχαριστώ
Δρακόπουλος Γιώργος.

4 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 έτη

Δυστυχώς στην έρευνα που κάναμε  δεν εντοπίσαμε πιθανές λύσεις, καθώς δεν υπάρχουν  παρόμοια σχετικά προβλήματα από άλλους χρήστες. Επίσης, στις δοκιμές μας η τελευταία έκδοση του Aeon Nox Silvo από το GitHub εγκαθίσταται απροβλημάτιστα στο Kodi v18.6 του Microsoft Store και στην v18.5 exe από τη σελίδα του Kodi.
https://github.com/mikesilvo164/Aeon-Nox-SiLVO
Δοκίμασες τη μεταφορά - κλωνοποίηση του παλαιότερου δικό σου build όπου σου λειτουργεί κανονικά με το ίδιο skin και δεν υπήρξε αποτέλεσμα?
www.pcsteps.gr/320543-κλωνοποίηση-kodi-μεταφορά-περιεχομένου/
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον το σφάλμα εμφανίζεται και στην v18.5, δοκίμασε αρχικά να καταργήσεις εντελώς την εγκατάσταση του Kodi. Αν έχεις κάνει πολλές ρυθμίσεις και έχεις προσθέσει διάφορα addon, καλό είναι να κάνεις πρώτα το σχετικό backup των κρίσιμων φακέλων.
www.pcsteps.gr/277447-όλες-οι-ρυθμίσεις-και-σφάλματα-στο-kodi-backup/#_Windows
Στη συνέχεια κάνεις καθαρή εγκατάσταση από διαφορετική πηγή. Δηλ. αν το πρόβλημα εμφανίζεται σε αυτή από το κατάστημα της Microsoft, τότε προτιμάς την exe από τη σελίδα του Kodi, και αντίστροφα.
Λογικά θα σου λειτουργήσει σε κάποια από τις δύο διαφορετικές καθαρές εγκαταστάσεις.
Αν σε τυχόν επαναφορά του backup το πρόβλημα εμφανιστεί ξανά, τότε κάποια από τα plug-in που επανέρχονται με το backup ενδέχεται να  προκαλεί αυτό το σφάλμα.

Γιώργος Θ. Δρακόπουλος απάντησε πριν 4 έτη

Άκη σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Χρησιμοποιώ παλαιότερο δικό μου build και μπορώ να εργαστώ.
Σε καθαρή επανεγκατάσταση του kodi δεν εγκαθίσταται το skin aeon nox πάντως.
Εγκατέστησα το kodi και από το Microsoft Store και από την επίσημη σελίδα του kodi και το skin το εγκατέστησα από το https://github.com/mikesilvo164/Aeon-Nox-SiLVO.
Αφού εγκατασταθούν τα απαραίτητα αρχεία, με ρωτήσει αν θέλω το SKIN και αρχίσει να φορτώνει η μπάρα εξέλιξης της εγκατάστασης, δείχνει 100% και με πετά έξω.
Από εκεί και μετά δεν ξανά ανοίγει το KODI και για να το ανοίξω πρέπει να σβήσω από τον φάκελλο addons τον φάκελλο skin.aeon.nox.silvo και να επανεκινήσει στο προεπιλεγμένο skin estuary. Αυτό γίνεται είτε έχω εγκαταστήσει repos και plugins είτε όχι.
Δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί ποτέ.
Σίγουρα παράξενο και δύσκολος γρίφος.
Και πάλι ευχαριστώ.

Γιώργος Θ. Δρακόπουλος απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα.
Επανέρχομαι στο παραπάνω θέμα με την λύση στο πρόβλημα.
Δέχτηκε πολύ καλά στο Aeon Nox Silvo skin στο kodi 18.6 Leia, αφού όμως το τοποθέτησα πριν αλλάξω την γλώσσα στα μενού από Αγγλικά στα Ελληνικά.
Το πρόβλημα το συνάντησα σε όλες τις εκδόσεις του skin aeon nox μόνο.
Τα άλλα skin τοποθετούνταν κανονικά με προεπιλεγμένη στην ελληνική γλώσσα. 
Ευχαριστώ και ενημερώνω μήπως κάποιος φίλος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Γιώργο ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Καλή συνέχεια!