Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με spyhunter
djcyber ρώτησε πριν 10 έτη

προ ημερων εγκατεστυσα το spyhunter στο pc μου.ειχα κολησει στους explorer μου εναν ιο ονοματι ,κανωντας ενα googlαρισμα ειδα οτι μονο με αυτο τον τροπο μπορουσα να απαλαγω απο αυτον τον ιο.ετσι το εγκατεστησα κ ετσι αρχισε το παρτυ... μετα απο ενα σκαναρισμα που μ εκανε μου ζητησε επανεκινιση!οταν πηγε να ανοιξει το pc δε μ μπουταρε τα windows αμεσως παρα χειροκινητα...μ βγαζει 3 επιλογες:1.spyhunter2.windows xp3.windows vista/7!επιλεγω την 3 για να μπω στα windows και μου βγαζει μαυρη οθονη!τελος παντων ουτε να το διαγραψω με αφηνε αλλα εκανα μια επαναφορα συστηματος κ σβηστηκε υποτιθεται.ομως οταν παει να μπουταρει τα windows πρεπει να το κανω χειροκινητα καθως μου βγαζει τις ιδιες επιλογες! ξερει καποιος τι να κανω να απαλαγω απο αυτο κ να επαναφερω το pc μου στην αρχικη του μορφη?

9 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Κατ' αρχάς θα σου πρότεινα να δεις τον τελευταίο μας οδηγό, για έναν πιο αξιόπιστο τρόπο να καθαρίζεις malware - αφορά κάθε είδος malware, όχι μόνο τον ιό της Αστυνομίας.

Για τη λίστα με τις επιλογές λειτουργικού, μπορείς να τη διαμορφώσεις από το msconfig. Δες αναλυτικά τη μέθοδο στο άρθρο για τη διαγραφή των Windows 8.

djcyber απάντησε πριν 10 έτη

Μόλις ξεκίνησα την διαδικασία καθαρισμού 1000 ευχαριστώ Άγγελε οσο για το θέμα του msconfig μου βγάζει μόνο τα windows που έχω . Ομος στην έναρξη του υπολογιστή εξακολουθεί να μου βγάζει να διαλέξω :(

djcyber απάντησε πριν 10 έτη

Αγγελε μου βγαζει

sda assuming drive cache write through

και μετα ξσανακανει επανακκινιση

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Βρήκα τη λύση που χρειάζεσαι. Η επιλογή του λειτουργικού που σου φόρτωσε το Spyhunter είναι σε Grub (ο loader που χρησιμοποιεί το Linux)

Για να το αφαιρέσεις θα χρειαστείς ένα DVD εγκατάστασης των Windows 7 και να ακολουθήσεις αυτή τη διαδικασία: http://youtu.be/RM9xbZ-EX58?t=5m

djcyber απάντησε πριν 10 έτη

Εισαι τεράστιος....!!! Γιατι και εγω που τo  πετούσα στο google μου έβγαζε θέματα για Linux... Και ερχωμαι να σε δυσκολευσω λίγο ακόμα..

Εγω που εχω προεγκατεστιμενα και δεν εχω ενα τέτοιο δισκάκι τι κανω;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Είσαι άτυχος, μέχρι χθες μπορούσες να κατεβάσεις δωρεάν ISO των Windows 7 από τη Digital River, τον επίσημο διανομέα της Microsoft. Πλέον όμως οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν, ελπίζουμε προσωρινά.

Έχω πληροφορίες πως το παρακάτω ISO είναι καθαρό, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Πάντως, για το repair που χρειάζεσαι, δεν θα έχεις πρόβλημα.

magnet:?xt=urn:btih:815e86d150c5eb407491dbd1733344bf819fc8b3&dn=7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCU

Αντέγραψε τον παραπάνω σύνδεσμο και πρόσθεσέ τον στο utorrent ή άλλο πρόγραμμα torrent της επιλογής σου. (θα δεις οδηγίες στον οδηγό για τα ISO των Windows 8, στο 3ο βήμα)

djcyber απάντησε πριν 10 έτη

Να σαι καλα ρε αγόρι για όλα και συγνώμη αν έγινα κουραστικος..... συναχαριτιρια  για όλα όσα κάνετε εδω μέσα...

djcyber απάντησε πριν 10 έτη

Δυστυχώς δεν άλλαξε τιποτα αυτό... Εξακολουθεί να κάνει τα ίδια

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Τότε δες σε αυτόν τον οδηγό, στο 4ο βήμα, πώς να σβήσεις οποιοδήποτε partition που δεν έχει σχέση με τα Windows και τα δεδομένα σου, και δοκίμασε με τη μέθοδο σε αυτό το βίντεο, που είναι ελαφρώς διαφορετική από του άλλου.