Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsπρόβλημα με update μετα απο αλλαγή σκλήρου δίσκου
egrafes egr ρώτησε πριν 8 έτη

καλησπέρα!πριν λίγες μέρες αγόρασα απο το eshop έναν ssd των 120 gb και έναν hdd του 1ος tb . αφού άλλαξα χτες τον πάλιο hdd και πέρασα τους καινούριους έβαλα τα windows 7 στον ssd και έκανα κανονικά την εγκατάσταση. αρχικά έβαλα πάλι τους ίδιους driver που τους είχα αποθηκεύσει με το Double Driver απο τον αντίστοιχο οδηγό και ενεργοποίησα με  το Advanced Token Manager τα windows 7 . κατάφερα να αλλάξω και την γλώσσα με το vistalizator. έπειτα πήγα να εγκαταστήσω τα update. αρχικά μου έβγαλε δυο φορές error και μετά ξεκίνησε να κάνει αναζήτηση για περιπου 4 ώρες χώρις αποτέλεσμα. σήμερα πάλι τα ίδια μου εμφάνιζε παρόμοιο πρόβλημα με αυτό (https://www.pcsteps.gr/questions/πρόβλημα-με-windows-update-σε-windows-7-professional-32bit-sp1-καθαρή-εγκατά/) . ακολούθησα με το εργαλείο που προτείνετε  (https://support.microsoft.com/en-us/gp/windows-update-issues/el)  οπου έδειξε οτι υπήρχαν 4 προβλήματα απο τα οποία μόνο το ένα δεν διορθώθηκε. σήμερα το βράδυ πέρασα ξανά τα windows πάλι στον ssd και ακολούθησα τα ίδια στάδια με χτες. όταν έφτασα στο στάδιο των update άρχισε να ψάχνει ξανά, χωρίς όμως να βγάλει το error αλλά και χωρίς να βγάλει τίποτα( μένει στην αναζήτηση). αρχικά μπορώ χωρίς να έχουν εγκατασταθεί τα update να κατεβάσω και να κάνω εγκατάσταση διαφορα προγράμματα (πχ skype, ccleaner κλπ) και δεύτερον μήπως έχετε κάποια ιδέα του τι μπορώ να κάνω?να τονίσω οτι έχω κάνει κάμποσες φορές restart χωρίς να αλλάξει κάτι!
 
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Δημήτρης
 
 

13 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Μπορείς να εγκαταστήσεις σχεδόν τα περισσότερα προγράμματα χωρίς τα updates εφόσον έχουν εγκατασταθεί οι drivers, καλό θα ήταν να αφήσεις τον υπολογιστή σου στις προτεινόμενες ρυθμίσεις για τα updates εφόσον δεν έχει σφάλματα,και να μην το βάλεις να ψάχνει, σε 2-3 ημέρες θα τα εγκαταστήσει μόνος του.
Αν βιάζεσαι δες εδώ
https://www.pcsteps.gr/questions/πρόβλημα-με-windows-update-σε-windows-7-x64-ultimate-sp1-καθαρή-εγκατάσ/

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

ευχαριστώ για την απάντηση...αρχικά θα δοκιμάσω να το αφήσω 2-3 μέρες και βλέπουμε... θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα. αυτή την στιγμή όπως ανέφερα στην αρχή έχω δυο σκληρούς (έναν ssd και έναν hdd με windows 7 εγκατεστημένα στον ssd). ;πρόσεξα πως αν πάω να μεταφέρω κάτι από στικάκι ή από εξωτερικό σκληρό στην επιφάνεια εργασίας, τότε αυτό θα πιάσει χώρο στον ssd. μπορώ με κάποιον τρόπο αυτά τα αρχεία που περνάω στην επιφάνεια εργασίας να πιάνουν χώρο από τον hdd?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν το προτείνω σε καμιά περίπτωση. Μπορείς να αλλάξεις τους φακέλους του χρήστη, έγγραφα, downloads κλπ, αλλά θα σου πρότεινα να μην πειράξεις καθόλου το desktop

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

αυτό το έκανα ήδη! θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμα... πέρα απο τους φακέλους του χρήστη όπως ανέφερες,αντέγραψα και τον φάκελο "αρχεία εφαρμογών" ώστε όταν κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων να επιλέγω σαν χώρο εγκατάστασης τα αρχεια εφαρμογών που είναι στον hdd και οχι στον ssd...υπάρχει πιθανότητα να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αυτό?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές κατά την εγκατάσταση ρωτούν που να εγκατασταθούν, και μπορείς να επιλέξεις όποιον σκληρό και όποιο φάκελο θέλεις, όποτε δεν βρίσκω λόγο να πειράξεις τα αρχεία εφαρμογων.

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

απλά μετά την εγκατάσταση των windows μετέφερα τον φάκελο αρχεία εφαρμογών απο τον τοπικο δισκο C: στον δευτερο σκληρό για να είναι μαζεμένες όλες οι εφαρμογές...ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και την βοήθεια!

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

καλημέρα! επανέρχομαι σε αυτό το θέμα γιατί είχα κάποιες εξελίξεις. άφησα τον υπολογιστή να κάνει μόνος του τα update χωρίς να κάνω εγώ σάρωση. την Κυριακή μου έβγαλε για πρώτη φορά οταν έβαλα να κλείσει ο υπολογιστης μήνυμα για  εγκατάσταση ενημερώσεων, με αριθμό 1 απο 248. αφού άφησα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και άνοιξα τον υπολογιστή έβγαλε το μνμ για ρύθμιση παραμέτρων ενημερώσεων και μετά από λίγη ώρα  μου εδέιξε αυτό το μνμ (http://prntscr.com/b2aquu εικόνα 1). χτες δευτέρα καθώς έβαλα να κλείσει ο υπολογιστής μου έδειξε πάλι εγκατάσταση ενημερώσεων με αριθμο 1 απο 218. και σήμερα αφού άνοιξα πάλι το pc μου έβγαλε πάλι το μνμ της εικόνας 1. στην εγκατεστημένες ενημερώσεις (προγράμματα>προγράμματα και δυνατότητες>εγκατεστημένες ενημερώσεις)  μου δείχνει σύνολο  12 ενημερώσεις (http://prntscr.com/b2arxt εικόνα 2) ενώ προβολή του ιστορικού ενημερώσεων (σύστημα και ασφάλεια>windows update> προβολή ιστορικού ενημερώσεων) μου δείχνει πολύ περισσότερες αλλά με την ένδειξη απέτυχε στις ποιο πολλές (http://prntscr.com/b2at4q εικόνα 3)

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασε το tool της Microsoft
https://support.microsoft.com/en-us/gp/windows-update-issues/el

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

καλημέρα κατέβασα το tool και αφού το έτρεξα μου έβγαλε τα εξεις ( το στέλνω σε δυο εικόνες γιατί ο κέρσορας κατέβαινε και άλλο) εικόνα 1:http://prntscr.com/b2plfm    εικόνα 2:http://prntscr.com/b2plly

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασε το tool για την έκδοση που έχεις και ακολούθησε τις οδηγίες εδώ
https://support.microsoft.com/el-gr/kb/947821

Δοκίμασε να κάνεις ξανά τα updates

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

καλησπέρα! χωρίς να κατεβάσω το tool που αναφέρεις, οι αναβαθμίσεις απο χτες γίνονται κανονικά κάθε φορά. πρέπει να το κατεβάσω ή εφόσον δουλεύει καλά να το αφήσω?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από την στιγμή που δουλεύει κανονικά.

egrafes egr απάντησε πριν 8 έτη

ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια!