George Graut ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα, το ups μου είναι το quer kom0554 και έχω το εξής θέμα :
Πριν 3 μήνες όταν δεν είχα ρεύμα το ups έπεφτε γιατί λογικά μου τελείωσε η μπαταρία (καθώς το χω 5 χρονιά). Την μπαταρία δεν την άλλαξα (γιατί έλεγα ότι θα βάλω αργότερα) και εδώ και 3 μέρες το ups κλείνει ώρες ώρες χωρίς λόγο. Και χρειάζεται καμιά 5-10 λεπτά
για να ξανά λειτουργήσει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το ρεύμα περνάει μέσα από την μπαταρία για να πάει στην έξοδο ή έχει 2 κυκλώματα που το ένα παίρνει και δίνει ρεύμα και το άλλο έχει μπαταρία? Ο λόγος που το ρωτάω είναι για να δω αν είναι θέμα μπαταρίας ή θέμα ups.

3 Απαντήσεις

George Graut απάντησε πριν 5 έτη

Από 'τι κατάλαβα είναι 2 κυκλώματα, επίσης όταν πέφτει ανάβει για ένα δευτερόλεπτο το κόκκινο φωτάκι (αν δείτε φωτογραφία στο Internet από τα 3 Led που έχει είναι το αριστερό Led) και μετά από 5-10 λεπτά ξανα ανάβει το κόκκινο φωτάκι και μετά επανέρχεται σε κανονική λειτουργία. Στο manual λέει πως το κόκκινο φωτάκι ανάβει μόνο αν έχει θέμα το καλώδιο κάτι που δεν ισχύει.
Οπότε αυτό τι σημαίνει? Ότι έχει θέμα το ups άσχετα με την μπαταρία?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Γιώργο, το πιο πιθανό είναι να τα έχει παίξει η μπαταρία, τόσα χρόνια που το έχεις..δυστυχώς όμως δεν μπορώ να στο πω με 100% σιγουριά. Εάν το πας σε κάποιο κέντρο μπαταρίας να στην αντικαταστήσουν θα μπορούν να σου επιβεβαιώσουν την βλάβη.

George Graut απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση. Καλή συνέχεια!