Anthony Paraskevakis ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα. Έχω ένα stick της TOSHIBA TranseMemory 32Gb. Τις τελευταίες τρεις ημέρες μου έβγαζς κάποια προβλήματα σε excel και word, αλλα΄δεν ήταν κάτι που δεν ήταν διαχειρίσημο. Κάποια στιγμή κόλησε και του έκανα ασφαλή έξοδο το έβγαλα και το ξανατοποθέτησα στην θύρα. Και.... τίποτα. Ο υπολογιστής μου έκανε ήχο ότι το είδε αλλά πουθενα. Προσπαθώ να το κάνω ανάκτηση τα αρχεία αλλά δεν υπάρχει η μνήμη πουθενά. Δηλαδή.... ενω παω στο DISK MANAGER και το βλέπω, όμως δεν υπάρχει πουθενα ίχνος χωριτικότητας. (φωτο 1)
βρήκα εντολές για να το ανακτήσω από το cmd αλλα΄τίποτα. (φωτο2)
Σας στέλνω και φωτο. Εάν υπάρχει τρόπος σας παρακαλώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε; 
Ευχαριστώ.

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλου μου,
Το στικάκι είναι αυτό με τα 30Gb; Όπως βλέπω από τις εικόνες, το στικάκι αυτό δεν διαθέτει κάποιο partition, οπότε είναι φυσικό να μην εμφανίζεται.
Θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα partition με όλη τη χωρητικότητα του alocated space. 
Δυστυχώς τα αρχεία σου είναι υπερβολικά δύσκολο να τα ανακτήσεις, καθώς διαγράφηκαν τα πάντα από το στικάκι.
Αυτό έγινε, είτε λόγω κάποιου ελαττώματος στου usv stick ή εσύ διέγραψες το partition κατά λάθος. 

Anthony Paraskevakis απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και σε σένα. Ναι είναι αυτό με τα 32Gb. Έσβησε ξαφνικά. Του έκανα ασφαλή έξοδο το έβγαλα και το ξανατοποθέτησα στην θύρα. Μόνο αυτό. Δεν έκανα καμία διαγραφή. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που είπες και θα σου πω τι έγινε.

Anthony Paraskevakis απάντησε πριν 6 έτη

Στην φωτογραφία που σου στέλνω είναι το μήνυμα που μου βγάζει ο υπολογιστής ανεξάρτητα τι πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσω για να κάνω format.
Φαντάζομαι ότι βγήκε Π.Ε.

Anthony Paraskevakis απάντησε πριν 6 έτη

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και πάλι,
Κάτι δεν κατάλαβες σωστά. Θα πας πάλι στη διαχείριση δίσκων, θα κάνεις δεξί στο allocated space και θα δημιουργήσεις ένα partition με χωρητικότητα το μέγιστο που μπορείς. 

Anthony Paraskevakis απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα. Έκανα πάλι αυτό που μου είπες και δεν γίνετε τίποτα. Σου στέλνω φωτό για να δεις τι βγάζει σας συσκευή και πες μου εαν μπορώ να κάνω κάτι.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά λόγω εργασιών στη γραμμή δεν είχα ίντερνετ. Απ' όσο βλέπω, δεν έχεις δημιουργήσει κάποιο partition.
Σίγουρα ακολούθησες τα βήματα που σου είπα;