ΝΑΥΣΙΚΑ ΓΙΟΥΛΒΑΝΗ ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια! Έχω θέμα με την σύνδεση μου στο internet. Ενώ φαίνεται κανονικά συνδεδεμένο στο δίκτυο μου (wifi), μερικές φορές αργεί υπερβολικά πολύ να φορτώσει τις σελίδες. Και όταν πατάω αντιμετώπιση προβλήματος μου εμφανίζει το εξής: Τα Windows δεν είναι δυνατό να επικοινωνήσουν με τη συσκευή ή τον πόρο(Διακομιστής DNS). Ο υπολογιστής ή η υπηρεσία με την οποία προσπαθείτε να επικοινωνήσετε ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά. Εάν η συσκευή ή ο πόρος βρίσκεται κοντά και έχετε πρόσβαση σε αυτόν, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένος και συνδεδεμένος στο δίκτυο.
Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει ή τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ. 

 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Ναυσικά

Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε κάποια συγκεκριμένη συσκευή ή σε όλες τις συσκευές του δικτύου; Επίσης, εμφανίζεται με ενσύρματη σύνδεση;

Αν εμφανίζεται μόνο σε κάποιον συγκεκριμένο υπολογιστή, δοκίμασε να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers δικτύου.

Επίσης, δοκίμασε να αλλάξεις DNS με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ.

ΝΑΥΣΙΚΑ ΓΙΟΥΛΒΑΝΗ απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, 
Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με μια συγκεκριμένη συσκευή, το laptop μου. Δεν έχω δοκιμάσει με ενσύρματη σύνδεση ακόμα, θα το προσπαθήσω σύντομα. Υπάρχει κάποιο link με οδηγίες για εγκατάσταση των drivers;; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Θα τους βρεις στο site του κατασκευαστή του laptop. Αν μας πεις ακριβώς το μοντέλο του laptop σου, μπορούμε να σου στείλουμε το λινκ.

ΝΑΥΣΙΚΑ ΓΙΟΥΛΒΑΝΗ απάντησε πριν 3 έτη

Έκανα εγκατάσταση των drivers. Ελπίζω να λύθηκε το θέμα μου. Αν συνεχιστεί θα δοκιμάσω αυτό με το DNS που ανέφερες. Ευχαριστώ.