Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με Windows Aero
Ευαγγελια παπα ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν είναι και πολύ σοβαρό αλλά εμένα με ενοχλεί και δεν ξέρω από πού οφείλεται ...
Πριν λίγο καιρό κατέβασα ένα windows theme από το internet αφού δεν μου άρεσε το διέγραψα και από τότε μου εμφανίζει αυτό http://prntscr.com/6p13lw , σε κάθε εικονίδιο.έχω παει σε όλες τι ρυθμισεις που αφορουν το windows aero αλλα δίχως αποτελεσμα...
Κάποιοι μου ειπαν οτι ειναι απο αυτες τις ρυθμισεις : http://prntscr.com/6p16d9 αλλα τιποτα..Ξερεις που οφείλεται ?

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Ευαγγελία.

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος στην ημερομηνία πριν την εγκατάσταση του Theme.

Ευαγγελια παπα απάντησε πριν 9 έτη

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο αντίγραφο ασφαλείας για να μπορώ να κάνω επαναφορά συστήματος ....

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Για δοκίμασε τότε στις ρυθμίσεις που μου έδειξες, να βάλεις "Για μέγιστη απόδοση" (που θα τα δείχνει όλα σάπια), κάνε μια επανεκκίνηση και μετά βάλε ξανά "Για μέγιστη εμφάνιση", μήπως έτσι ισιώσει.

Ευαγγελια παπα απάντησε πριν 9 έτη

Δυστυχώς Άγγελε δεν άλλαξε τίποτα πάλι το ίδιο πρόβλημα....
Μήπως να κατεβάσω κανένα windows theme μπας και φύγει?
Η λες να μου δημιουργήσει και άλλο πρόβλημα ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Για δοκίμασε να φτιάξεις ένα δεύτερο λογαριασμό χρήστη, μήπως εκεί διορθωθεί.

Ευαγγελια παπα απάντησε πριν 9 έτη

Άγγελε ευχαριστώ όντως το πρόβλημα λύθηκε με την δημιουργία καινούργιου χρήστη , αλλά μπορείς να μου πεις όλα τα τραγούδια,βίντεο,παιχνίδια ,εικόνες και προγράμματα που είχα πως μπορώ να τα βάλω στον καινούργιο χρήστη χωρίς να χαθεί τίποτα ? Και ένα πρόβλημα το οποίο παρέμεινε είναι το "Η εξερεύνηση των windows σταμάτησε να λειτουργεί" μου κλείνει όλα τα προγράμματα και μετά πάλη καλά..Αν μπορείς να μου πεις κάποια λύση καλώς ( κατά προτίμηση να αποφύγω το format ) Ευχαριστώ Πάντως!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Στον τοπικό δίσκο C:\ θα βρεις το φάκελο χρήστες. Εκεί θα βρεις ένα φάκελο για τον παλιό χρήστη και ένα για τον καινούριο, που θα περιέχει μέσα όλους τους βασικούς φακέλους (έγγραφα, φωτογραφίες, επιφάνεια εργασίας κλπ).

Τα περισσότερα προγράμματα εγκαθίστανται για όλους τους χρήστες. Αν κάποιο δεν έχει εγκατασταθεί για το νέο χρήστη, μπορείς να βρεις το φάκελό του στον τοπικό δίσκο c: -> αρχεία εφαρμογών και να φτιάξεις μια συντόμευση του αρχείου που ξεκινάει την εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας.

Το ότι κολλάει η εξερεύνηση των Windows είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Για δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση των Windows.