Nikos Seimenis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, έκανα φορμάτ στο laptop μέσω USB με την έκδοση Windows 7 Professional SP1. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις τελείωσε η εγκατάστασγη, ήταν να ανοίξω το windows update ώστε να ενημερωθεί πλήρως. Μου έβγαλε αρχικά error 8007000E όπου μέσω της βοήθειας και το εργαλείο της microsoft μου έγραψε problem fixed. Κάτι έλλειπε μου έγραψε το οποίο και διόρθωσε. Πάτησα try again και περιμένω περίπου 1.30 ώρα χωρίς αποτέλεσμα μόνο η μπάρα φορτώνει. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι όση ώρα κάνει αυτή τη διαδικαδία το μηχάνημα κοντεύει να εκραγεί. Δουλεύει στο 100% η CPU. 

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Τα updates θα γίνουν αυτόματα και μόνα τους, δεν χρειάζεται να ψάξεις για οτιδήποτε. Σε 2-3 ημέρες και μετά από μερικές επανεκκινήσεις θα εγκατασταθούν.

Nikos Seimenis απάντησε πριν 8 έτη

Το θεμα ειναι οτι σε μπορω να δουλεψω τον υπολογιστη οταν η CPU ειναι στο 100%. Σερνεται ακομα και το chrome κανει ωρα να ανοιξει μια σελιδα. Ειναι φυσιοκογικο δηλαδη;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Από την στιγμή που του ζήτησες να ψάξει για μερικές εκατοντάδες updates και να προετοιμάσει τον υπολογιστή σου για αυτά, μην περιμένεις να μπορείς να δουλέψεις και τον υπολογιστή σου. Σε μερικές μέρες μετά τα πρώτα updates o υπολογιστής σου θα δουλεύει μια χαρά.