ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας. Γράφοντας ένα κείμενο στο word 2010 (με λειτουργικό σύστημα win 10), έχω πρόβλημα στο ότι οι λέξεις και οι αράδες σκορπούν, αραιώνουν, χάνοντας την αρχιτεκτονική του μορφή και ο κένσορας πολλές φορές πηγαίνει την μπάρα, αλλά και τη θέση του όπου θέλει...Μπορώ να τύχω κάποιας βοήθειας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. steliosM.

6 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σας,

Μήπως θα μπορούσατε να ανεβάσετε μία εικόνα που να δείχνει το πρόβλημα;

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 8 έτη

Έλενα γεια σας, δεν έχω τη δυνατότητα να ανεβάσω εικόνα, όπως μου ζητάτε, γιατί δεν ανταποκρίνεται και ο imgur.com, όπως τουλάχιστον τον περιγράφετε στον οδηγό σας. Αλλά αν φανταστείτε αυτό το λίγο που σας περιγράφω, στην προηγηθείσα ερώτησή μου, θα έχετε την εικόνα που θέλετε. Συμπληρωματικά σας αναφέρω πως (ίσως όχι αμέσως από την αρχή) δεν έχει κορμό το κείμενο, ούτε και σχηματίζει τελικά παραγράφους και με χίλιες προσπάθεις το συμμαζεύεις με "απρόθυμη" βοήθεια της μπάρας του κένσορα και των πλήκτρων. Τέλος, πριν απευθυνθώ σε σας, έκανα μια ερώτηση σε ένα κατάστημα iRepair της πόλης μας και μου πρότειναν τη διαγραφή του word 2010 και την επανεγκατάσταση ή πάλι σε word 2010 ή σε word 2007! Και πάλι ευχαριστώ. SteliosM.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτό σας συμβαίνει σε όλα τα έγγραφα που ανοίγετε με το word;

Αν δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο και ξεκινήσετε να γράφετε από την αρχή, συμβαίνει και εκεί;

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 8 έτη

Γεια σας και πάλι, απαντώντας στα ερωτήματά σας: ναι συμβαίνει σε όλα τα έγγραφα που ανοίγω με το word. Επίσης στη δημιουργία νέου εγγράφου, όταν ξεκινώ να γράφω, στην αρχή παλεύεται το όλο πρόβλημα, αλλά -ιδιαιτέρως- όταν χρειαστεί να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι στο κείμενο ή να το αναδιαμορφώσω, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα που έχω ήδη περιγράψει. Επίσης τέλος, δεν "υπακούει" πάντα, όταν κλικάρω στα εικονίδια μορφής κειμένου που βρίσκονται στο πάνω και μέσο μέρος της σελίδας του word, που έτσι θα συμμάζευα το σκορπισμένο κείμενο όποτε και αν χρειαζόταν... Καλή σας μέρα! steliosM.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Πατώντας στο Αρχείο->Άνοιγμα, τι βλέπετε στο πεδίο "Αρχεία τύπου";

Επίσης, δοκιμάστε να κάνετε μία επιδιόρθωση της εγκατάστασης του Office με τον ακόλουθο τρόπο:

1) Δεξί κλικ στην Έναρξη-> Πίνακας Ελέγχου

2) Στο Προγράμματα επιλέξτε "Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος"

3) Με δεξί κλικ στο Microsoft Office, επιλέξτε "Αλλαγή"

4) Στην επόμενη ερώτηση επιλέξτε "Επιδιόρθωση μέσω Ίντερνετ"

5) Πατήστε Επιδιόρθωση

Θα πάρει λίγη ώρα για να τελειώσει. Έπειτα δοκιμάστε αν λύθηκε το πρόβλημα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ απάντησε πριν 8 έτη

Απαντώντας στην ερώτησή σας, πατώντας ΑΡΧΕΙΟ->ΑΝΟΙΓΜΑ στο word, με οδηγεί σε άνοιγμα κάποιου δικού μου φακέλου (π.χ. έγγραφα, επιφ.εργασίας κ.λ.π.), χωρίς να βλέπω το πεδίο "ΑΡΧΕΙΑ ΤΥΠΟΥ". Τώρα δοκιμάζοντας την επιδιόρθωση που μου προτείνατε, το πρόγραμμα που βρέθηκε με το όνομα microsoft office professional plas 2010 έκανα την επιδιόρθωση, αλλά όχι μέσω internet (διότι δε μου το έδινε), αλλά μέσω της δικής του κάρτας δηλ. της m.o., που εμφανίστηκε μετά την επιλογή "αλλαγή". ΄Ετσι μόλις κάνω χρήση του word, τώρα προσεχώς, θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω εάν έχετε κάτι ακόμα συμπληρωματικά να μου στείλετε. steliosM.