Kalodimos Dimitris ρώτησε πριν 8 έτη

Αγγελε τις τελευταίες 10 μέρες έχω το εξής πρόβλημα: Το site http://didefth.gr/new/ έχει 4 στήλες και είναι wordpress και φιλοξενείται στο Hetzner. H τρίτη στήλη με τίτλο”web” τραβάει δεδομένα από βάση διαφορετική από εκείνη του wordpress κάνοντας χρήση το wpdb (http://goo.gl/Xlf26Q ). Οταν εισάγω δεδομένα στη βάση που τραβάει η 3η στήλη δεν εμφανίζονται τα δεδομένα αμέσςως αλλά μετά από αρκετές ώρες. Δοκοίμασα όλα τα παραπάνω σε άλλο server και όλα δουλεύουν τέλεια ( εδώ http://dide.fth.sch.gr/new/ ). Ι έχω κάνει πολλές προσπάθειες και δεν κατέφερα τίποτα! Το εξωφρενικό είναι ότι το σύστημα δουλεύει εντάξει μόνο στον chrome και μόνο στο δικό μου υπολογιστή. Σε οποιαδήποτε άλλο υπολογιστή το chrome δεν δουλεύει σωστά!
Ευχαριστώ πολύ!

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Είδα ότι χρησιμοποιείς το super cache, εκεί κάτι δεν δουλεύει σωστά ή δεν είναι ρυθμισμένο σωστά, αν το απενεργοποιήσεις στην συγκεκριμένη σελίδα θα δεις ότι θα ανανεώνονται κανονικά.

Kalodimos Dimitris απάντησε πριν 8 έτη

Άγγελε πριν σου γράψω απενεργοποίησα όλα τα plugins και το πρόβλημα παρέμεινε. Σήμερα όταν διάβασα την απάντηση σου διέγραψα το super cache και το πρόβλημα λύθηκε! Ευχαριστώ πολύ!